2777
2789
عنوان

سقط بارداری پوچ بدون قلب

600 بازدید | 19 پست

واقعا چه شرایطی درست کردن 

وقتی جنین قلب نداره و رشد نکرده لازمه سقط بشه 

هیچ اطلاعاتی نیست همه تاپیک مرتبط تعطیل همه چی ممنوع 

فقط فروش قرص تو بازار سیاه من از کجا بدونم قرص اصله و کلاهبرداری نیست ۸میلیون برگه ای یه شماره تماس اعتباری 

ماما بدون نام و نشان و شماره نظام پزشکی  برای ساکشن  قیمت میده تو اینستاگرام  حالا کی هست واقعا سواد داره و این کاره هست 

دکتر خودم با زحمت پیداش کردم برای جواب دادن ۳۲۰ پول ویزیت مجازی دادم میگه برو بیمارستان تندیس  با دستمزد خودم ۳۰ میلیون برای بارداری ۶هفته ۱۰ میلی متر 

گفتم مگه زایمانه  گفت برو دولتی و دیگه جواب نداد ۱۵دقیقه رارصلاح دونست تو ۲دقیقه تموم کنه ( نازنین اریا نژاد شیاد ) تو جردن 

رفتم عطاری گیاه عروس پشت پرده که ۲۰۰ تومان ۵۰ گرم داده را دیدم با سلام نوشته ۷۰ تومان عطاری دیگه ۱۰۰ نومان بهم انداخت دریغ از سر سوزن تاثیر 

خواستم بگم با این ممنوعیت و پنهان کاری فقط یه مشت شیاد  سود میبرن و اتفاقات بدی که برای مادران پیش میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی قلب تشکیل نشه، با دو تا سونو با فاصله ده روز، دو هفته بری بیمارستان، راحت بسترست میکنن.

اول بهت قرص میدن، اگر دفع بشه که بهتر ، اگر نشد میبرن کورتاژ .

من خودم انجام دادم، اینجوری میلیونی هم ندادم

دقیقا همینه منم همینطوری انجام دادم

من تو همین سایت خیلی تاپیک خوندم اونموقع، به این نتیجه رسیدم.

بعضا خود به خود خونریزیشون شروع میشه، مثل همون خانم که گفتن ۴ تا بارداری پوچ داشتن.

بعضیام مثل من، اصلا حتی لکه بینی هم نداشتم، اصلا خونریزی نداشتم، دیدم بهترین کار همون بیمارستان.

هزینه اش هم خیلی کم تر شد برام.

چون بیمه تکمیلی داشتیم، کلا بیمارستان برام رایگان شد.

من تو همین سایت خیلی تاپیک خوندم اونموقع، به این نتیجه رسیدم.بعضا خود به خود خونریزیشون شروع میشه، م ...

اره منم یکیش خود به خود سقط شد ولی بعدی رو تا دوازده هفته صبر کردم به امید تشکیل قلب چون لکه بینی هم نداشتم دلم نمیومد برم اخرش دیگه مجبور شدم رفتم بیمارستان و اول قرص استفاده کردم کورتاژ هم شدم. هزینه بیمارستانم ناچیز شد

همتای مامانم بودم❤

اره منم یکیش خود به خود سقط شد ولی بعدی رو تا دوازده هفته صبر کردم به امید تشکیل قلب چون لکه بینی هم ...

خوشم میاد همه مون کلی سابقه داریم.

من که سه تا سقط داشتم ، البت دو تا بعدی خیلی بزرگ بودن، ۴ ماه تموم بودم.

رسما زایمان بودش، بخاطر سندروم داون سقط کردم