2777
2789
عنوان

زیبایی

87 بازدید | 14 پست

خانم ها لطفا کمک کنید پوستم چرب و جوش ریز میزنه و گاهی چرکی کوچیک دمنوش تونر ماسک خونگی بخور  و هر چیزی امتحان کردید بگید و این که چی بخورمم و چی نخورمم بگین فقط هزینه دکتر ندارم فعلا هر کی راهکاری میدونه امتحان کرده بهم بگه لطفا

عزیزم چیزای مث چیپس پفک تخمه و چرب مضر مثل فست و فود استفادتو حداقل کن در صورتی تونستی اصلا مصرف نکنی که بهتره ✨️

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

عزیزم چیزای مث چیپس پفک تخمه و چرب مضر مثل فست و فود استفادتو حداقل کن در صورتی تونستی اصلا مصرف نکن ...

فست فود که زیاد نمیخورم ولا دیگه اصلانمیخورم و چیپس و پفک اینا هم کلا تعطیل ادم با اراده هستم میتونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روتین پوستی هم ندارم اصلا بخدا

روتین پوستی ابرسان  و تونر و مرطوب کننده و اینا باید مرتب استفاده شع 

رژیم غذای برای پوستتم که باشع اوکیه دیگه 

نگران نباش مراقبت پوستتون عالی میکنه نیازی به دکتر رفتن نداری ضرورتا .

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

میتامین منظورت قرص ویتامین هست یا چی

بله مثلا ویتامین سی ، دی ، آ ، زینک خیلی برای پوست خوبن 

البته قبلش ازمایش بدی و مقدار مورد نیازت رو مصرف کنی بهتره 

قرص لاکتوزینک درمکس هم خوبه برای پوست (مخصوصا برای جوش) 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

روتین پوستی هم ندارم اصلا بخدا

شوینده مخصوص پوست چرب ، ابرسان و مرطوب کننده (مرطوب کننده اگه کنترل کننده چربی هم باشه خیلی خوبه) 

ضد جوش ، ضد افتاب  

اینا یه روتین ساده و مفید برای مراقبت از پوستتونه که رعایت روتین پوست برای همه واجبه 

روتین پوستی یعنی انجام یه سری کار ها به طور مرتب برای بهبود یا مراقبت از پوست 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼