2777
2789
عنوان

کولیک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 26 پست
ما ميزاشتيمش تو ماشين يه دور ميزديم تو خيابون آروم ميشد ميخوابيد😂😂بقلش كنيد تكون تكون راش ببريد.. ...

تکون تکون اروم نشد دمر هم همینطور ولی تو ماشین خوابید اومدیم خونه بیدار شد ولی گریه نکرد شیر خورد خوابید

🥴امضام نمیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریپ میکسچر که برای بالای یکسال هست چطوری بهش دادی ؟

بعد اینجوری که میگی حتما رژیم خودترا رعایت نمیکنی که یه روزایی فقط اینجوری هست مثلا غذاهای نفاخ و دیر هضم و سنگین میخوری

الهی آن ده که آن به. خدایا خودت کمکم کن.
چقدر بهش دادی و چند ماهه بوده؟ 

من الان پسرم شش ماهشه اولا تا دوماه و نیمش چند شب از هفته رو گریه میکرد به توصیه یکی از فامیلا از عطاری رازیانه گرفتم البته آقای عطار ازم پرسید بچت پسره یا دختر گفتم پسر همراه رازیانه تخم گشنیزم داد آخه رازیانه تنها چون هورمون زنانه داره برای پسر بچه ها خوب نیس،یه قاشق از اونو تو نصف استکان آب جوش می ریختم دم میکردم حدود ۲۰سی سی میدادم هم خواب اوره هم آرام بخشه ضرریم نداره به عطاریا بگی خودشون راهنماییت میکنن.

گریپ میکسچر که برای بالای یکسال هست چطوری بهش دادی ؟ بعد اینجوری که میگی حتما رژیم خودترا رعایت نمی ...

خدایی نگو که کوفت بخورم بهتره، لبنیات، حبوبات، سیب زمینی، انواع کلم تخم مرغ، گوشت هیچی نمیخورم 

🥴امضام نمیاد 
نظر شما چیه که میگن بچه رو تا ربع ساعت بزارین گریه کنه خودش اروم میشه؟ یعنی میگن رهاش کنیدا حتی پیشش ...

نه اصلا به لحاظ روانشناسی اشتباه ترین کار هست حتما بچه باید سریعا خواسته اش را برآورده کنی در چهارده ماه اول زندگی احساس امنیت کنه در این دنیای جدید باید حتما با ماساژ شکم یا هر جوری میتونی آرومش کنی

الهی آن ده که آن به. خدایا خودت کمکم کن.
نه اصلا به لحاظ روانشناسی اشتباه ترین کار هست حتما بچه باید سریعا خواسته اش را برآورده کنی در چهارده ...

مرسی از گفتت سپاس، برام دعا کنید کولیک نباشه

🥴امضام نمیاد