2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تبلت الان باید چقدبودجه داشته باشی؟

بزار ی سرچ کنم بگم

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

تبلت الان باید چقدبودجه داشته باشی؟

همه قیمت هست از پنج شیش تومن تا صد تومن😂

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

از این میز آرایش صورتی پلاستیکی کوچیک ها تا حالا دیدی؟ اندازشون در حدی هست که یه دختربچه پشتش بشینه 

داخلش یه سری وسایل مثلا آرایشی و شونه فانتزی و اینجور چیزا هم هست به نظرم کادوی بامزه‌ایه خودم همیشه دوست داشتم

از این میز آرایش صورتی پلاستیکی کوچیک ها تا حالا دیدی؟ اندازشون در حدی هست که یه دختربچه پشتش بشینه ...

اره دخترمم دوست داره آنقدر متاسفانه اتاقش پره دگ جا نیست همون میم ی سری چیزا بندازم برم از اینجور چیزها برم بازاربخرم

اره دخترمم دوست داره آنقدر متاسفانه اتاقش پره دگ جا نیست همون میم ی سری چیزا بندازم برم از اینجور چی ...

کلا این یه چیزی بود که از بچگی خیلی دوست داشتم الان که این تاپیک رو دیدم یادش افتادم

به نظرم اسباب بازی هایی که دیگه استفاده نمیکنه رو بریزین دور جا باز بشه براش

کلا این یه چیزی بود که از بچگی خیلی دوست داشتم الان که این تاپیک رو دیدم یادش افتادمبه نظرم اسباب با ...

اره دختر منم همیشه می‌گفت برام بخرید منم همیشه میگم جا نداریم همین احتمالا بخرم براش

بچم داره ورزشکاری می‌کنه همش میترسم خوشحال نشه تو ذوقش بخوره

چه ورزشی کار می‌کنه وسیله ای که به اون مربوطه رو بخرین مثلا من خودم تو اون سن با توپ والیبال خیلی ذوق میکردم