اجی من چند دفعه واسه داداشم رفتم ساندویچ خریدم و تو فست فودی یه قفس بود که عروس هلندی توش بود دفعه اخری که رفتم چهارشنبه بود و سعی کردم سر و صداشونو تحمل کنم بعد رفتم حساب کنم که دیدم اونور یه قفس دیگه هست اخر فهمیدم جوجه های همون پرنده ان و من چون بدهکار شدم و گفتتم شاید دیگه نرم و همون روز به طرف تو اینستا پیام دادم و پولشو زدم ۲۵ تومن بدهکار بودم ۵ تومن از قبل بود و در ممورد رفتاری که تو مغازه دو سه دفعه داشتم معذرت خواهی کردم و اخر پیشنهاد عقیم کردن پرنده ماده رو دادم چون یه دکتر تو ایرانه که پرنده هارو عقیم میکنه ولی امشب حس کردم از حرفام ناراحت شده پرنده تخم میکنه این مجبوره بزرگ کنه و غذا بده منم اون پیشنهادو دادم ولی خیر سرم نباید میدادم
البته امشب یه چیزی گفتم که حس کردم طرف ناراحت شد اخه من دلم به حال خودش و پرنده هاش میسوزه خودش مغازه فست فودی داره این پرنده هام باید تر و خشک کنه
اجی من قبل اون چند دفعه یه بارم نرفته بودم اونجا و اگه میدونستم پرنده داره نمیرفتم به خدا
کارم اشتباه بود نه؟؟.
اجی یه کلیپ دیدم در مورد عروس هلندی بود و سالی ۲۵ بار تخم میذاشت و اخر صاحبش عقیمش کرد
اجی یه جا تو محله مون به اسمچهارشنبه بازار هست که خیلی چیزا توش میفروشن من چهارشنبه خواستم برم اونجا ولی نشد و نمیخواستم دست خالی برگردم و راستشم نمیشد به مامانم بگم و از اونجا رفتم فلکه و بلغور جو خریدم و رفتم فست فودی گفتم داداشم از زبان میاد گشنه اس و خیر سرم نباید اینکارو میکردم تهشم شد ناراحت شدن طرف
ما ادما یه کاری میکنیم بعدش کباب میشیم
اخه من دو دفعه اینا صدام تو مغازه در اومده بود به خاطر سر و صداشون منظوری هم نداشتما ولی اون یکی قفسو دیدم فهمیدم طرف داره چی میکشه.
.
یه بارم تو مغازه یکیشون پرواز کرده بود فکر کنم سمت من بود حالا بیا از دلش درار
بدجور بهش گیر سه پیج شده بودم اخر صداش در امد