2777
2789
عنوان

تجربه ی عشقی

106 بازدید | 17 پست

سلام دوستان میخوام از تجربه ی عشقی ک تو زندگیم داشتم بگم

من قبلا با ینفر دوست بودم و یجورایی اولین تجربه ی من بود و من واقعا از همون لحظه اول عاشق این ادم شدم خیلی به دلم نشست و همه چیش همونجوری بود ک همیشه میخاستم ما ۸ماه تقریبا باهم بودیم و خیلیی تایم زیادی کنارهم بودیم جوری که هر روز بیرون بودیم و من اون لحظه نمیفهمیدم که قراره چ بلایی سرم بیاد چون سنم کم بود ولی وقتی باهام کات کرد داغون شدم و دوساال از کات ما گذشت و من ثانیه ای نبود که به این ادم فکر نکنم و خیلیا تو این دوسال اومدن تو زندگیم ولی فکرم همش سمت اون بود در این حد که هرکی میومد تو زندگیم داستان عشقم نسبت به این ادمو براش تعریف میکردم و ی جورایی بعد اون هیچکس دیگه برام مهم نبود بعددوسال منو این ادم دوباره برگشتیم باهم و حدود دوماه تلفنی صحبت میکردیم و بعد قرار گزاشتیم همو دیدیم و من وقتی دیدمش بیشتر مطمعن شدم ک واقعا حسم نسبت به این ادم یچیزی فراتره و انگار از روز اولشم بیشتر شده و مطمعن شدم دیگه هیچکس نمیتونه جاشو بگیره برام ولی متاسفانه بازم ولم کرد 

کلا تنها ادمیه که هر کاری هم بکنه بازم من دوسش دارم و از چشمم نمیفته

شما تجربشو داشتین؟ چقد باید بگزره تا از سرم بپره؟اصلا میپره یا تا همیشه قراره این دوست داشتن و حسرت تو دلم باقی بمونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من با یه ادمی چند سال درارتباط بودم هر بارم منو رها کرد و رفت هنوزم گاهی عمیقا ناراحت میشم اما چه میشه کرد عادت میکنی به دردش اما لطفا دیگه برنگرد چون کسی که رفته بازم میره

ول کن بابا بچسب به آیندت شوهر دست و پا کن برای خودت😂زنگ تفریح اون الدنگ نباش

ولا از خدامه بتونم فراموشش کنم

خیلی اذیتم بخاطرش

ولی واقعا دوسش دارم 

من با یه ادمی چند سال درارتباط بودم هر بارم منو رها کرد و رفت هنوزم گاهی عمیقا ناراحت میشم اما چه می ...

خیلی دلم میخاد اونقدر قوی بشم که هروقت اومد سمتم بتونم ردش کنم ولی خب میگم درمقابل این ادم من ضعیف ترینم

خیلی دلم میخاد اونقدر قوی بشم که هروقت اومد سمتم بتونم ردش کنم ولی خب میگم درمقابل این ادم من ضعیف ت ...

پا بذار روی دلت کسی که دوست نداره مثل زهرمار میمونه باید بندازی بیرون

دانشگاه میری؟ توی اجتماع هستی؟ به نظرم هیچ وقت مورد بهتر ندیدی یا موقعیتش برات پیش نیومده بیخیال باب ...

اره دانشجوام و سال اخرمه

با این ادم سال اول دانشگاه دوست شدم

اتفاقا خیلیا اومدن که بهتر بودن حتی ولی نتونستم از فکر اون دربیام

اره دانشجوام و سال اخرمهبا این ادم سال اول دانشگاه دوست شدماتفاقا خیلیا اومدن که بهتر بودن حتی ولی ن ...

آینده خودتو برای چی خراب می‌کنی؟ مگه آدم تا چند سالگی پیشنهاد خوب می‌گیره؟

به نظرم وابستگیت به خاطر ترس از دست دادنه. یه مشاور خوب برو حتما.

پا بذار روی دلت کسی که دوست نداره مثل زهرمار میمونه باید بندازی بیرون

ولا وقتایی ک هستش خیلی خوبه واقعا خیلی ولی نمیدونم چرا یهو میره

البته فاصله شهری و اینا داریم و شرایط باعث شده دور بشیم از هم چون وقتی من ترمای اولم بود اون ترم اخر بود و درسش تمام شد رفت سربازیو اینا بخاطر این باعث شد جدا بشیم