2777
2789
عنوان

خانما دیسک کمر

159 بازدید | 13 پست

چطوری خوب میشه 

من از کمر درد و لگن درد خسته شدم فلج کننده شده زندگی 

دیشب ده دقیقه رقصیدم امروز کلا فلج بودم نمی‌تونستم بلند شم کار کنم 

نه میتونم برقصم نه فعالیت بدنی دیگه بکنم از ورزش و پیاده روی و...حتی فعالیت تو خونه هم نمیتونم خیلی بکنم در حد غذا و ظرف شستن 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنجفیل بخور برای التهاب مفاصل خوبه

دوست عزیز من هروقت زنجبیل میخورم یبوست شدید میشم که باید برم دکتر بهم نمییاره وگرنه تا حالا خورده بودم خوب میشد 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
دوست من اوایل شهریور عمل کرد الان خیلی حالش خوبهاگه خیلی اذیتی برو عمل کن

دوستتون چاق بود یا لاغر 

اسم دکترش رو برام میگی

باید رعایت کنی. حداقل دو هفته استراحت کامل داشته باش .بعد کم کم فعالیت تو زیاد کن .زیادم به کمرت فشا ...

عزیزم من خیلی استراحت میکنم 

من فعالیت نمیتونم از یه حدی بیشتر بکنم مثلاً فقط به وعده غذا میتونم درست کنم 

ظرف نمیتونم زیاد بایستم بشورم 

پیاده روی ده دقیقه 

ورزش های دیگه هم نمیتونم آخه سنم زیاد نیست دوست دارم برم سرکار ولی تا میرم فلج میشم 

عزیزم من خیلی استراحت میکنم من فعالیت نمیتونم از یه حدی بیشتر بکنم مثلاً فقط به وعده غذا میتونم درست ...

چاره‌ای نیست باید مدارا کنی .ورزشهای که برای دیسک کمر هست انجام بده .من خودم به مدت دوماه روی تخت بودم فقط برای سرویس ،،اونم با کمک بلند میشدم .فقط با ده جلسه فیزیوتراپی و ده جلسه پیاده روی در استخر سر پا شدم ‌الانم خدا رو شکر همه کارهامو انجام میدم. من عاشق شستشو هستم . پتو وفرشهایی کوچکم می‌شورم مشکلی ندارم 

چاره‌ای نیست باید مدارا کنی .ورزشهای که برای دیسک کمر هست انجام بده .من خودم به مدت دوماه روی تخت بو ...

ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز 

خواهش میکنم گلم .برات آرزویی سلامتی دارم

ممنونم عزیزم به لطف خدا