2777
2789

قلبم و روحم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها من افسردگی و وسواس فکری مذهبی دارم خیلی اذیتم کسی نمیدونه راهکار رهایی چیه؟به جز قرص و دارو؟؟

دارم روانی میشم بخدا😭😭💔💔

شوهر سابقم خیلی زجرم داد جدا شدم ولی هنوز اثرات ضربه های روحی که خوردم و اینکه بشدت تنهام باهامه😭💔🥹

بچه ها بعضی وقتا خیلی حالم خوبه اینقدر انرژی دارم که میخوام به هرکسی رسیدم هزاران بار عشق و محبت نثارش کنم 

بعضی وقتا هم بشدت حالم بد میشه که انگیزه و امید به زندگیمو از دست میدم و نشخوار ذهنی میگیرم

قسمتون میدم کمکم کنید شرایط مشاوره رفتن رو ندارم 

از دارو خوردن هم میترسم

لزوما شی؟ 

انگشتر دوران ۵ سالگی

اگر شی نه پس دنبال اون تلاش و پشتکاری که همیشه داشتم میگردم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

جوونی یه ننه بابای خوبم 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔