من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
بعضیاتون چقدر دلاتون سیاهه ، این بنده خدا گفته شوهرم خیلی خوشگله خودم نه ، شاید اعتماد بنفسش پایینه ، وگرنه احتمالا چهره قابل قبولی داشتن که همسرشون سه بار خواستگاری شون رفته و عاشقشون شده وگرنه کسی با این همه زیبایی عاشق آدم زشت نمیشه ، استارتر یکم از شوهرت یاد بگیر ببین رفته دندون پزشکی اومده برات تعریف کرده که فلانی بهم پیشنهاد داده و تو تو ناخوداگاهت مونده و همین باعث شده بیشتر برات جذاب باشه گاهی تو صحبتهای روزمرت به طور نامحسوس از خودت تعریف کن
منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی میکردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️