2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شالله گل مهربونم والا عزیززم من پسرم پنج سالشه قصدبارداری نداشتم جلوگیری طبیعی میکردم یهوباردارشد ...

عزیزم😍 انشاله ک دختره

هرچی خدا بخواد همون میشه

اول ازهمه تنش سالم باشه بعد دخترباشه

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

جایی نمیره بدون من حتی خونه مامانش

حالا اینقد تعریف نکن دیگه بابا دهنِ هممونو آب انداختی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

شاید از نظر حییلها شوهرتون اونقدرا هم خوشگل نباشه

بله از نظر منطق زیبایی نسبیه 

شاید من بگم زیباست شما بگی متوسطه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
عزیزم😍 انشاله ک دخترههرچی خدا بخواد همون میشهاول ازهمه تنش سالم باشه بعد دخترباشه

مرسی قربونت برم مهربونم بادعای خیرت برات ایت الکرسی خوندم ان شالله هرچی میخوای زود زود بهش برسی گلم 🤍

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!

من باور میکنم 

همسایه ما لیسانس داره پسره دیپلم 

بعدش پسره سه سال کوچیکتره 

توهین به اسی نشه 

خانمه خیلی نامرتب و بد لباس و چهره ناجذابی داره کلا ببینید میگید اجنه س اخلاق کوفتی 

پسره قد بلند موی بور با حیا 

کلا هیکل و قیافه هالیودی 

زحمت کش 

بعضیاتون چقدر دلاتون  سیاهه ، این بنده خدا گفته شوهرم خیلی خوشگله خودم نه ، شاید اعتماد بنفسش پایینه ، وگرنه احتمالا چهره قابل قبولی داشتن که همسرشون سه بار خواستگاری شون رفته و عاشقشون شده وگرنه کسی با این همه زیبایی عاشق آدم زشت نمیشه ، استارتر یکم از شوهرت یاد بگیر ببین رفته دندون پزشکی اومده برات تعریف کرده که فلانی بهم پیشنهاد داده و تو تو ناخوداگاهت مونده و همین باعث شده بیشتر برات جذاب باشه گاهی تو صحبتهای روزمرت به طور نامحسوس از خودت تعریف کن

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️
من باور میکنم همسایه ما لیسانس داره پسره دیپلم بعدش پسره سه سال کوچیکتره توهین به اسی نشه خانمه خیلی ...

من مرتبم خیلی لباسم زیاد میگیرم اخلاقم حرف نداره دست و دل بازم مهمونی زیاد میدم هدیه زیاد میدم اطرافیانم 

نمیدونم ولی من به پدر و مادرم خیلی خدمت کردم به خیریه ها خیلی کمک میکنم به چیزایی معنوی خیلی اعتقاد ...

والا منم اگه اینجوریه کمک خرج یتیم ها بیماران آمل عوضش خیر ندیدم از قدیم گفتن بخت باخوشگلا یار نبود

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند