2777
2789

پرده بکش رو صورتش کارش داشتی با تو خونه بود از دو طرف بازش کن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها ما تا الان کوچکترین مشکلی نداشتیم خدا رو شکر اصلا همه هم میدونن خیلی دوسم داره حرف امشبش رفت ...

شاید بی منظور گفته..ولی شما ازین ببعد به خودت بیا..

دکتر پوست برو..روتین پوستی کن..

خلاصه خوشگل کن

رو پیشونیش تتو کن و بنویس اخلاق صفر و بی پول

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
انشاله ک دختره و سالم😍برا دختر دار شدن میگن زن نباید اصلا ارضا بشه و محل رابطه باید سرد باشه اگه اش ...

ان شالله گل مهربونم والا عزیززم من پسرم پنج سالشه قصدبارداری نداشتم جلوگیری طبیعی میکردم یهوباردارشدم دیگ رعایت هیچی نکرذم تنها خدا خودش لطفی کنه وبهمم ی دخملی بده بشه ابجی پسرمهربونم

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
بچها من زشت نیستم فقط در حد شوهرم نیستم

همین حرفات مارو کنجکاو کرد

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
آخه اخلاقشم عالیه تا الان بی احترامی ندیدیم ازش نه من نه خانوادم

عیب ندارع تو بنویس مهم اینه بقیه فکر کنن اخلاق نداره