2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله صدر صد نتیجه داره 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ ﴿۱۸۶﴾
هنگامی که بندگانم از تو درباره من بپرسند، [بگو:] یقیناً من نزدیکم، دعای دعا کننده را زمانی که مرا بخواند اجابت می کنم؛ پس باید دعوتم را بپذیرند و به من ایمان آورند، تا [به حقّ و حقیقت] راه یابند [و به مقصد اعلی برسند]. (۱۸۶)
حدیثی یا پیام قرآنی هم راجع بهش داریم؟

نمیدونم من همیشه بعد نماز صبح یه آیه حفظ کردم توی نت سرچ کن آیه شکرگزاری که مخصوص نماز صبح در حالت سجده من اونو میخونم و بعدش دعاهامو میگم اینجوری یه آرامش و اطمینان خاطر عجیبی بهم دست میده امتحان کن 

وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَ ...

منم خودم همیشه زیاد دعا میکنم 

ولی بعضی وقتا که به اون چیزی که میخوای، نمیرسی میگن حتما صلاحت این بوده 

پس چرا خدا میگه بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا؟ 

اگه صلاح نیس پس چطور میشه که ما براش باید دعا کنیم؟ 

حدیثی یا پیام قرآنی هم راجع بهش داریم؟

دعا در آئینه روایات

همان گونه که قبلًا ذکر شد، روایات فراوانی مسائل دعا را بررسی نموده که در این مختصر تنها به ذکر شش روایت بسنده می گردد:

1- در روایتی وجود نازنین پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله فرموده است: «الدُّعا سِلاحُ الْمُؤْمِنِ وَ عَمُودُ الدّینِ وَ نُورُ السَّماواتِ وَ الْارْضِ»؛ دعا و راز و نیاز به درگاه خداوند، اسلحه انسان با ایمان و ستون (خیمه) دین و نور آسمان ها و زمین است.[3] آری؛ دعا در درگاه خداوند هرچند عبادتی است بی رنج و زحمت؛ لیکن از کلمات گهربار پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله درمی یابیم که در نزد خداوند جایگاهی بس عظیم دارد که متأسّفانه، انسان ها به جهت سهل و آسانی آن کمتر بدان توجّه دارند.

2- مولای متّقیان، حضرت علی علیه السلام می فرماید: «الدُّعا مِفْتاحُ الرَّحْمَةِ وَ مِصْباحُ الظُّلْمَةِ»؛ دعا کلید رحمت خداوند و چراغ روشنی برای تاریکی های دنیا و آخرت است.[4] دعا نه تنها دنیا، بلکه آخرت انسان را نیز روشن می کند.

3- در روایت دیگری پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله فرموده است: «عَمَلَ الْبِرِّ کلُّهُ نِصْفُ الْعِبادَةِ وَ الدُّعا نِصْفٌ»؛ تمام اعمال نیک انسان، تنها نیمی از عبادت است و نیم دیگر آن، دعا و راز و نیاز با معبود است.[5]

4- امام صادق علیه السلام در روایتی می فرماید: «اکثِرْ مِنَ الدُّعا فَانَّهُ مِفْتاحُ کلِّ رَحْمَةٍ وَ نَجاحُ کلِّ حاجَةٍ وَ لا ینالُ ما عِنْدَ اللَّهِ الَّا بِالدُّعا وَ لَیسَ بابٌ یکثَرُ قَرْعُهُ الَّا یوشَک انْ یفْتَحَ لِصاحِبِهِ»؛ زیاد دعا کنید و در خواندن خدا اصرار کنید؛ زیرا کلید تمام رحمت ها و عامل پیروزی در هر حاجتی دعاست؛ نعمت ها و برکاتی که نزد خداوند است، بدون دعا به کسی نمی رسد، و هیچ دری وجود ندارد مگر اینکه با اصرار و سماجت و پافشاری گشوده می شود.[6] بنابراین چنانچه دعا مستجاب نگردد، نباید سبب ناامیدی انسان شود؛ زیرا چه بسا خداوند می خواهد با دعا انسان را تربیت کرده، قلب و دل او را شستشو بدهد.

5- امام صادق علیه السلام در روایت دیگری دعا را چنین توصیف می فرماید: «افْضَلُ الْعِبادَةِ الدُّعا»؛ هیچ عبادتی بالاتر از دعا نیست.[7]

6- حضرت علی بن موسی الرضا- علیهما السلام- می فرماید: «عَلَیکمْ بِسِلاحِ الْانْبیاءِ، قیلَ ما سِلاحُ الْانْبیاءِ؟ قالَ: الدُّعاء»؛ شیعیان و پیروان اسلام! همواره به اسلحه پیامبران- که در کارها و برنامه های سخت تبلیغی بدان مسلّح بودند- مسلّح شوید. شخصی از آن حضرت پرسید: اسلحه پیامبران چیست؟ حضرت فرمود: دعا.[8]

از مجموعه آیات قرآن و روایات معصومان علیهم السلام روشن می گردد که دعا در اسلام جایگاهی بس عظیم دارد و از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

منم خودم همیشه زیاد دعا میکنم ولی بعضی وقتا که به اون چیزی که میخوای، نمیرسی میگن حتما صلاحت این بود ...

بله چندتا دلیل داره میشه کامل بخونی این چیزایی ک مینویسم رو؟

خدا همون چیزی رو میخواد که ما میخوایم

ولی ما باید هنگام دعا فقط خودمون و خواسته مون رو درنظر نگیریم و به این توجه داشته باشیم که فقط خداست که غیب نهان و اشکار رو میدونه و یه چیزایی رو ما نمیدونیم پس باید موقعی که داریم ازش درخواست میکنیم بگیم که تو دانایی و چیزهایی ک ما نمیدونیم رو میدونی پس اونجور که خودت صلاح میدونی خواسته‌ی مارو به انجام برسان و مصلحت خودت رو درش قرار بده

و مورد دوم که خیلیییی مهمه و به چشم خودم دیدم اینه که یه گناهی داریم و خدا میخواد ما به واسطه‌ی این سوال ک چرا خواسته مون براورده نمیشه و چرا اینجوری شده بریم سمت خدا و متوجه اون گناهمون بشیم حالا یا غیبت یا مسخره کردن یا از یادخدا غافل بودن و و و هزاران گناهی ک ممکنه در روز مرتکب بشیم خدا میخواد ما پاک بشیم و بهش نزدیک تر بشیم خدا خیلی دوستمون داره و مطمئن باش بعد از اینکه متوجه گناهانمون بشیم خدا مارو به خواسته هامون میرسونه و اجابتمون میکنه

منم خودم همیشه زیاد دعا میکنم ولی بعضی وقتا که به اون چیزی که میخوای، نمیرسی میگن حتما صلاحت این بود ...

توگوگل بزنید آداب دعا کردن و موانع استجابت دعا بخونید 

خیلی قشنگ درباره دعا کردن و چرا اینکه گاهی مستجاب نمیشه توضیح داده شده .خداوند فرموده دعا کنید گاهی واقعا مستجاب شدن دعا به صلاحمون نیست ،  ولی فرد دعا کرده و خواسته ای داره ، خداوند میاد ثواب عبادت و دعایی که کرده بهش در دنیا و آخرت میده و براش جبران میکنه .مثلا در دنیا قرار بوده برای خودش یا خانواده اش گرفتاری یا خدای نکرده تصادف و بیماری پیش بیاد به واسطه اون دعایی که شخص کرده ازشون رفع میکنه و در آخرت هم گناهانش پاک میشن .

بله چندتا دلیل داره میشه کامل بخونی این چیزایی ک مینویسم رو؟خدا همون چیزی رو میخواد که ما میخوایمولی ...

خیلی ممنونمممم که وقت گذاشتید❤️❤️

درسته، همینطوره واقعا.. 

ولی من بعضی وقتا که دیر خواسته‌ام اجابت میشه بازهم دعا میکنم، یه حسی بهم میگه انگار خدا دوست‌داره بیشتر باهاش حرف بزنم

شایدم اینطور نباشه😅❤️

اصلا به قول استاد قمشه‌ای : آرزو سند حقانیت انسانه و این طلب در تو گروگان خداست ، زانکه هر طالب به مطلوبی سزاست

و جواب تمام ارزوها بله است

باز گردد عاقبت این در؟ بلی

رو نماید یار سیمین بر؟ بلی

نوبهار حسن آید سوی باغ؟ آید بلی

بشکفد آن شاخه های تر؟ بلی

جواب تمام خواسته های ما بله هست فقط ما باید با خدا رفیق شیم و خودمون رو از گناه و الودگی دور کنیم و توبه کنیم

خداوند فرموده که من بخشنده‌ی کسی هستم ک توبه کند و ایمان بیاورد و کار خوب انجام دهد

اول متوجه گناهان و اشتباهات شو و درس بگیر

به یاد خدا باش تا به یادت باشه

ایمانت رو زیاد کن

استغفار و توبه کن و کار نیک کن 

از خدا بخواه ک اونجور ک صلاح میدونه به خواسته ات برسونتت از راهی ک میدونه درسته