2777
2789
عنوان

من چند هفتمه؟

227 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها

دکترم وقت زایمانمو ۸ دی داده

الان یعنی هشتم اخرین روز هفته ۴۰ 

اگه اینجوریه الان من ۳۹ هفتمه؟ 

ولی دکترم می گه ۳۷ هفته و ۴ روز

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه تا هشتم دردت نگرفت دکترت گفته چیکار کنی؟!؟

گفت بری بستری بشی

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی
اگه سزارینی هستین زودتر نوبت میزنن که دردت شروع نشه  شما که بیشتر راهو رفتی،حتما بچه رسیده که ...

۸ دی رو سونو داده 

برای همین گیج شدم 

نمی دونم ۸ دقبق چند هفتمه 

اخه من تاریخ پریودمم نمی دونستم

بچه شیر می دادم .اصلا پریود نشده بودم

تاریخشو از روی سونو ان تی گفته که مطمئن تره

معمولا دکترا تاریخ زایمان رو از روی تاریخ پریودی میدن..واسه من 10 دی

شما طبیعی یا سزارین؟