2777
2789
عنوان

چرااااا

174 بازدید | 27 پست

چرا چندروزه حوصله ندارم؟؟ از وسيله هاي خونه خوشم نمياد؟ حس ميكنم لباسام قشنگ نيس؟! هرجا ميخوام برم فكر ميكنم هيچي ندارم احساس        بي حوصلگي خيلي زيادي دارم تا حالا شماهم مثه من شديد؟ واسه رفع اين اوضاع چيكار كردين؟

نزدیک پریودت نیس؟ پربود نیستی؟

میتونه بخاطر فصل وکوتاهی روز وکمبود نور باشه

میتونه بخاطر کمبود ویتامین ومواد مغذی بدنت باشه

مکمل مصرف کن یه مدت، یکم برنامه تفریحی بذار برا خودت، اگه ادامه داشت ممکنه نشون دهنده افسردگی باشه

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزدیک پریودت نیس؟ پربود نیستی؟ میتونه بخاطر فصل وکوتاهی روز وکمبود نور باشه میتونه بخاطر کمبود ویت ...

دوره پ كه تموم شد نور خونه هم كه خوبه مكمل چيبخورم؟ متوجه نشدم؟

كلاس هاي تفريحي ميرم ولي كلاً يه مدته حس ميكنم چيزايي كه دارم باب ميلم نيس

فکر کنم همه گاهی اوقات تو زندگیشون این حالات بهشون دست میده.منم خودم یه مدته اینجوری شدم از روزمرگی کلافه شدم.میخوام یه کار در منزل بگیرم سرگرم بشم

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
یک از ما بهترون دیدی ناامید شدی.حسود نباش گلم.

😐😐😐 چرا اينطور ميگي؟! از كجا ميدوني😂 من از وسايل خونه خودمو لباساي خودم خوشم نمياد چيكار بقيه دارم

فکر کنم همه گاهی اوقات تو زندگیشون این حالات بهشون دست میده.منم خودم یه مدته اینجوری شدم از روزمرگی ...

دقيقاً ، منم با كلاس رفتن خودمو سرگرم ميكنم ولي اخرش بي حوصلم

😐😐😐 چرا اينطور ميگي؟! از كجا ميدوني😂 من از وسايل خونه خودمو لباساي خودم خوشم نمياد چيكار بقيه دا ...

گفتم شاید دوستی آشنایی دیدی سرو وضع مالیش از شما بهتره خودتو با اون مقایسه کردی دپرس شدی

دوستان میشه برای گشایش در کار خواهرزادم صلوات بفرستین. سپاس
دوره پ كه تموم شد نور خونه هم كه خوبه مكمل چيبخورم؟ متوجه نشدم؟ كلاس هاي تفريحي ميرم ولي كلاً يه مد ...

نور خونه فرق میکنه 

من نیمه دوم سال افسردگی فصلی میگیرم، مدام باید حواسم به خلق وخوم باشه که شدید نشه

قرص well woman بخور، مولتی ویتامینه وخیلی خوبه

اگه میتونی چند روز از خونه دور شو (مثلا برو سفر، خونه مامانت، خونه دوستات و..،)

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
منم چند وقته بی حوصله ام دنبال یه تنوع واتفاق جدیدم.شاید واسه بچه دوم اقدام کنم

بچه اوردنم حوصله ميخواد...

فعلاً كه بچه نيس كاش ادم حوصله اش سر نميرفت و از همه چي لذت ميبرد

نور خونه فرق میکنه  من نیمه دوم سال افسردگی فصلی میگیرم، مدام باید حواسم به خلق وخوم باشه که ش ...

شنبدم اين قرصو خيلي هم دوستام ازش تعريف ميكنن

نياز به نسخه نداره؟ اعتياد اور نيس؟