صنم۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 607 عنوان چاق شدن صورت 540 بازدید | 47 پست بچه ها چی بخورم که صورتم تو پر بشه خیلی لاغر شدم لپام آب شده 1403/10/22 | 23:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9709 اب بخور خیار بخور جوانه گندم با ماست بخور اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
صنم۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 607 اب بخور خیار بخور جوانه گندم با ماست بخور مرسی عزیزم 💗
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9709 مرسی عزیزم 💗 خواهش میکنم🌹 اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9709 از کجا بگیرمش؟عوارض خاصی داره؟ میشه ازت خواهش کنم ازین قرص چیزا استفاده نکنی بخدا همش عوارضه🥺 اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9709 ژله هم بخور مخصوصا صبا اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
صنم۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 607 میشه ازت خواهش کنم ازین قرص چیزا استفاده نکنی بخدا همش عوارضه🥺 ای وای پس چیکار کنم آخه 🥲💔چون پوست صورتمم جای جوش داره،یعنی رفته تو پوستم بعد الان که لاغر شدم خیلی مشخص شده قبلا صورتم پر بود اینا خیلی کمتر مشخص بودن نمیدونم برم ژل تزریق کنم که پول ندارم 😂💔