2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

130 بازدید | 4 پست

خانما شوهر من خسیسه مثلاً میگه مانتو زیاد نشور خراب میشه یا مایع ظرفشویی چ‌زود تموم شدو....‌ خرجایی که مجبور باشه رو می‌کنه مثلا داره خونه می‌سازه کابینت و اینا زده نظر منو خواسته و همش میگه نظر تورو نه میذارع برم سرکار نه باشگاه نه دانشگاه خونه مادرمم روزی یکساعت حق دارم برم بیشتر بشه برگردم دعوا می‌کنه ماهانه هم بهم خرجی نمی‌ده میگم بده میگه برو این چیزا الکیه و بخوام ی چیزی برای خودم بخرم دیگه دعواست که تو ولخرجی وفلان برای عقد خواهرش رفتم مانتو شلوار خریدم تا دوروز باد داشت یا توقع داری تو حراجیا دنبال لباس بگردم یا میگه چرا حراجی نرفتی کلا همیشه طلبکارع آدم حس بدی بهش دست میده بچه ندارم و ۲۳ سالمه با خونوادم هم اخلاق خوبی ندارع زیاد نمیاد خونشون یا بخوایم بریم حتما باید بگم میای یا نه باز میگه بذار فکر کنم میگم بهت اعصابمو خورد می‌کنه تا قبول کنه ولی خونه مادر خودش میگه فردا شب می‌خوایم بریم اونجا دیگه نمیگه میای یا نه باید برم حتما نرم بزور می‌بره و میگه تو با من فرق داری خسته شدم ازش یجورایی متنفرم وقتی برمی‌گردم خونه انگار وارد جهنم میشم و نمیدونم چرا نمیتونم جدا شدم حمایت خونواده رو دارم شما جای من بودید چکار میکردی خونه هم که داره میسوزه معلوم نیست کی بریم نمی‌دونم چکار. کنم

هیچ خوبی نداره 

شما ضعف  توانی یا عقلی دارید ک منتظرید همسرتون مشخص کنه کجا تا چ زمانی برید!؟خودتون نمی‌تونید برای کار های روزمرتون برنامه بریزید 

ببخشید ولی اصلا نمی‌فهمم به چ امیدی زندگی میکنید وقتی حتی خودتون زندگی نمی‌کنید یکی داره به جاتون زندگی می‌کنه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ خوبی نداره شما ضعف توانی یا عقلی دارید ک منتظرید همسرتون مشخص کنه کجا تا چ زمانی برید!؟خودتون ن ...

نه عزیزم هیچی ندارم ولی نمی‌ذاره و همش میگه من اجازه نمیدم حتی ماشین هم بهم نمی‌ده که میگه رانندگی خوب نمیکنی مونده شدم از دستش