2777
2789
😐دختره میخاد با شما ازدواج کنه چکار به مادرتون داره عجب

رفت با یکی دیگه

خیانت شکل های عجیبی داره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐دختره میخاد با شما ازدواج کنه چکار به مادرتون داره عجب

من یه خانمی میشناختم مرداد فهمید شوهرش یه بیماری جسمی داره مهر ماه مادرشوهرش یه تعارف کرد برو نمون پای بسر من رفت جدا زندگی کرد پنج سالم باهم زندگی میکردن

انشالله یه خانم خوبم قسمتتون میشه

ممنون خانم

تشکر از دعاتون

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

من یه خانمی میشناختم مرداد فهمید شوهرش یه بیماری جسمی داره مهر ماه مادرشوهرش یه تعارف کرد برو نمون پ ...

😢😢ادما چه بی وفا شدن 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

عزیزم میشه بگی با چی ؟؟رو دست پسرم انگار یه دونه هست

سرکه سیب اصل. هرشب زدم روی زگیل ها وباچسب شیشه ای بستمشون. صبح به صبح پاشو شست، دوباره شب همین روال. یک عالمه بود، لای انگشتای پا. شروع شدن به خشک شدن درعرض 1ماه، امروز اون گنده تره ازریشه دراومد. 

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
آره فدات شم دست به مبل و دیوار هم خیلی خوب میره ولی مستقل نه

نگران نباش دختر خواهرشوهر من تا سه سال خورده ای راه نمیرفت الان ماشالااا هیچ مشکلی نداره ۱۵ سالشه  وقتی دست میگیره بلند میشه یعنی سالم احتمالا ارث داره از یه طرفی

سرکه سیب اصل. هرشب زدم روی زگیل ها وباچسب شیشه ای بستمشون. صبح به صبح پاشو شست، دوباره شب همین روال. ...

منم یدونه رو انگشت دستم داره چند سالی یکبار میاد ومیره خودش

منم یدونه رو انگشت دستم داره چند سالی یکبار میاد ومیره خودش

اره، منم بچه بودم هی میگرفتم هی میرفت. ولی دخترم کف پا ولای انگشتش بود توراه رفتن اذیتش میکرد

سرکه سیب اصل. هرشب زدم روی زگیل ها وباچسب شیشه ای بستمشون. صبح به صبح پاشو شست، دوباره شب همین روال. ...

ممنون عزیزم 

خدا رو شکر .خودم در کودکی داشتم خیلی بده آدم همه جا معذب میشه 

از چی می‌تونه باشه ؟؟

پسرت چند سالشه؟؟

ممنون عزیزم خدا رو شکر .خودم در کودکی داشتم خیلی بده آدم همه جا معذب میشه از چی می‌تونه باشه ؟؟پسرت ...

قربونت. والا دکتر گفت ازباشگاه یااستخر گرفته، نمیدونم دیگه.