2777
2789
عنوان

علم اعداد

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقامنم عدد کوام ۳ بودآره میگن یهودیا خیلی بیشتر از این چیزا سر در میارن

جالبه و تموم ثروتمندای دنیا یهووودی ان ،اکثر سایتای معروف ،مالک برندای معروف مثل اپل

الهی مرا آن ده که آن به ... 

جالبه و تموم ثروتمندای دنیا یهووودی ان ،اکثر سایتای معروف ،مالک برندای معروف مثل اپل

دقیقا

میدونستی ثروتمندترین های ایرانم رگ یه.ودی دارن؟

مثل خانواده قرمزیان

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

دقیقامیدونستی ثروتمندترین های ایرانم رگ یه.ودی دارن؟مثل خانواده قرمزیان

این خانواده رو نمیشناسم ولی آره دقیقا همینه ،مثل مالک اولیه ساختمون آلومینیوم 

کدوم قسمت سایت برم بخونم؟

تو گوگل بزنید توضیح عدد تولد عدد یازده سایت سلام دنیا 

اونوقت اولین سایتی که اومد کلیک کنید و بخونید

این خانواده رو نمیشناسم ولی آره دقیقا همینه ،مثل مالک اولیه ساختمون آلومینیوم

دقیقا

البته یه چیزی هست راجبشون فهمیدم ی.هودیا اینکه خیلی خیلی زیاد پشت همن

قرن هاست که بهشون ظلم میشه برای همین خیلی باهم اتحاد دارن 

ولی راز هایی هم دارن

یه گفته یکیشون

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

دقیقاالبته یه چیزی هست راجبشون فهمیدم ی.هودیا اینکه خیلی خیلی زیاد پشت همنقرن هاست که بهشون ظلم میشه ...

درسته خیلی عجیب و‌مرموزن 

خیلی باهوشن 

ترامپ هم با کمک همین اینا پرونده شو بست و اومد بالا 

به کمک شرکت مکعب سیاه 

من برام عجیبه ،نمیشه یه قوم اینقدر باهوش باشن ،احتمالا به علمی رسیدن که هنوز برای عموم مردم باز نکردن که میتونن خودشونو تقویت کنن یا مطلع بشن از رمز و راز دنیا

درسته خیلی عجیب و‌مرموزن خیلی باهوشن ترامپ هم با کمک همین اینا پرونده شو بست و اومد بالا به کمک شرکت ...

بنظرم رمز اصلی موفقیتی که دارن اینه که باهم متحد هستن

یه فامیل داریم از خیلی وقت پیش آمریکاست حدود ۳۰ ۴۰ سالی باید باشه

گفت تمام یهود.ی ها باهم مثل خانوادن 

مثلا تو یه شرایطی باشی که به یه.ودی و خودت بخواین به یه کاری برسيد، اگه دیدی اون یه.ودی خیلی عجیب ازت زد بالا و هرکاری کردی نفهمیدی چطوری بدون کار یهو.دی های دیگه بدونه که آوردنش بالا

حتی خوده عرب هام باهم متحدن( منظورم جهان عرب)

برعکس ما ایرانیا 

قطعا تو خط جادو جنبلم هستن بالاخره جادوی یه.ودی معروفه

با اینکه جمعیت کمی دارن، قدرت خیلی زیادی دارن

ظلم زیادیم بهشون شده قرن ها اگه راجبشون بخونی

یه چیز جالبم هست اینو بهت بگم دینشون از مادر به ارث میرسه

بنظرم رمز اصلی موفقیتی که دارن اینه که باهم متحد هستنیه فامیل داریم از خیلی وقت پیش آمریکاست حدود ۳۰ ...

آره جالبه که از مادر یهوودی میشن ،درسته اینم نکته ریزی هست ،اتحاد ، چیزی که حتی ما دیگه تو خانواده هامونم کمتر میبینیم .من خودم خیلی به جادو عقیده ندارم ولی خب علوم ماورالطبیعه رو هم نمیشه نفی کرد ،چون صرفا ما نمیبینبم دلیل نمیشه وجود نداشته باشه ،اینکه با عدد کار میکنن برام عجیبه ،الان گفتن ترامپ میخواد روز تحلیف صدتا فرمان امضا کنه که ۱۳ تاش مربوط به ایرانه ،من حدس میزنم یهووودی ها دارن به شدت بهش کمک میکنن ،تو عالم یهووود عدد ۱۳ عددی مربوط به پایان داستانهاست ،تو توییتر یه آقایی بود که اینارو باز میکرد به شدت جذاب بود ولی اکانتشو پاک کرده 😄منم اطلاعاتم نصفه مونده