2777
2789
عنوان

حرم🙂💓🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 56 پست

برای شفای کامل‌و به زودی ام دعا کن

زینب🌹🙏🏻🙏🏻

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی انشاالله حاجتروا شید

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بذات از ته دل دعا میکنم به امام جواد قسمش میدم انشا االه تا سال بعد این موقع یه کار یه شغل خوب پیدا کنی .

وبه همه ارزوهای دلت برسی 

انشا الله هیچ ای کاشی تو زندگیت نباشع.

تو حرم برای خوب شدن اخلاق شوهرم .برا معجزه شدن تو زندگیم عاجزانه بخواه 

برات صلوات میفرستم

۶ ساله یه پسرو دوست داشتم تقریبا همه فامیلم میدونن منو ول کرد خانوادش مخالفت کردن داره ازدواج میکنه ...

حیف اون همه سال واقعا... 

خواهشا این کارو نکن ببین چقدر رفتار پر خطره که باید حاضر باشی خودکشی کنی اما به این دلیل ازدواج نه! 

در این حد کار سمی انجام میدی دوست گلم 🥲

درخواست دوستی بده اگر میخوای باهات صحبت میکنم ❤️

♡ Face Myself ♡

زیارت تون قبول الهی به عالیترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای به راه راست هدایت شدن همسر دوستم و امضام‌ دعا کنید ممنونم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون