2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره رد کردم توجیهاتش ذهنم و درگیر کرده بود فقط

به احتمال زیااااد اختلال شخصیت خودشیفته و مرزی داره

طرف من که اینطور بود

اگر با همچین ادمایی ادامه بدی مثل من میشی، به مرور اعتماد به نفستو ازت میگیرن طوری که یادت نیاد قبل این آدم کی بودی

انقدر اروم اروم اینکارو میکنن که یهو به خودت میای میبینی دیگه خودتو نمیشناسی

نه میگفت تقصیر تو چون منو عصبی کردی به خودش حق میداد چون عصبی شده هررررچیزی دلش میخواد بگه

وای باورم نمیشه این آقا هم همچین بود بمن می‌گفت آدم و عصبی میکنی بعد میگی چرا فوش میدی قشنگ منو گناهکار میکرد بعد من میگفتم آخه چه ربطی داره تو چرا کنترل خشم نداری

به احتمال زیااااد اختلال شخصیت خودشیفته و مرزی دارهطرف من که اینطور بوداگر با همچین ادمایی ادامه بدی ...

من یه مدت کوتاهی باهاشون بودم کل اعتماد بنفسم و از دست دادم تو عمرم همچین آدم و شخصیتی ندیده بودم بار اولم بود اصلا دیگه نمی‌دونستم چی درسته چی غلطه کی راست میگه کی دروغ میگه اصلا نمی‌فهمیدم همش حس میکردم منم که آنرمالم هنوزم از فکر کردن بهش مغزم درد می‌کنه و بعد کات متوجه شدم که اصلا خودشیفته کیه چیه هنوزم نتونستم خودمو پیدا کنم هرچند کوتاه بود هنوزم با خودم تو جنگم، دقیقا بعدتموم شدن اصلا دیگه نمی‌دونستم من کی ام من قبلا چجور فکر میکردم انگار شده بودم اون ولی اونم قبول نداشتم ، خیلی اذیت شدم خیلی 

الان با خودم میگم آخه کار و رفتار بد که توجیه نداشت آنقدر نرم نرم با مهارت اینچیزارو توجیه میکرد ! واقعا امیدوارم خدا یا شفاشون بده یا هم سرشون بخوره به سنگ که انقد ادایی اند

چی میگفت مگهه ؟

مثلا در مورد موضوعی حرف می‌زدیم ، منم نظرمو میگفتم حتی  اصلا پایه و اساس حرفی که من میزدم درست بود عصبی میشد فوش میداد میگفتم آخه چرا فوش میدی می‌گفت آدم و عصبی میکنی طلبکارم هستی ،منم میگفتم چه ربطی داره مگه آدم موقع عصبانیت باید فوش بده یا مثلا همون فوش و انقد عادی میکرد مثل نقل و نبات من خودم به هیچ وجه کوچکترین فوش هم نمیدم ولی این براش عادی بود اذیت میشدم

مثلا در مورد موضوعی حرف می‌زدیم ، منم نظرمو میگفتم حتی اصلا پایه و اساس حرفی که من میزدم درست بود ع ...

هرچی روانی هم هست میاد ما رو پیدا می‌کنه😑

اینا به جای اینکه خودشون برن تراپیست و درمان بشن اطرافیانشون رو روانی میکنن به جاش اونا باید برن دنبال تراپیست 

عحب!

هرچی روانی هم هست میاد ما رو پیدا می‌کنه😑اینا به جای اینکه خودشون برن تراپیست و درمان بشن اطرافیانش ...

😑پیش تراپیست هم می‌رفت، همیشه هم دم از اینا میزد و همین باعث میشد من ازش توقع رفتار درست داشته باشم میگفتم بابا تو که اهل مطالعه ای چرا عمل نداری آخه خلاصه دیوونه ام کرد واقعا ولی الان بهرکی میگم میگه نه حق باتو بود درست میگی 

من یه مدت کوتاهی باهاشون بودم کل اعتماد بنفسم و از دست دادم تو عمرم همچین آدم و شخصیتی ندیده بودم با ...

واای دقیقااا

یجوری هم مقصر ات میکنن که به خودت شک میکنی میگی نکنه واقعا اشتباه از من بود!