2777
2789
عنوان

ازدواج دختر ترک با پسر لر

19170 بازدید | 30 پست

خلاصه میپرسم امیدوارم نظراتتون منطقی باشه.

یه پسر لر که شخصیت بسیار عالی داره, تحصیلات بالا, شغل خیلی خوب و پردرآمد, خانواده اصیل و بافرهنگ, ورزشکار و ظاهر و اندام خوب و بی نهایت خانواده دوست و همینطور شدیدا مشتاق برای ازدواج با دختر ترک خانواده ی ما.. این دختر هم تحصیلات و شغل خوبی داره, از خانواده خوبی هست, اهل زندگی و نجیب و  زیبا و کدبانو هست و هردو نفر به هم علاقه دارن.. البته نه علاقه کورکورانه. دختر خانم با منطق میخوان ازدواج کنن و تصمیم آخرو به خانواده واگذار کردن.

تنها مشکل اختلاف فرهنگیشون هست. یه پسر لر و دختر ترک واقعا میتونن باهم بسازن؟

ما را دفن کردند, نمی دانستند که ما بذر بودیم..

چه ربطی داره من لرم تو فامیلمون هم عروس هم داماد ترک زیاد داریم و هیچ مشکلیم ندارن با هم 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاربطی ندارن تازه لراخیلی هم خونگرم غریب دوست هستن

یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷

دوست عزیز من لرم لرها قومی هستند که مثل خاکشیر با هر طبعی سازگارن توی دوستامون هم داریم افرادی که پسره لره و دختره ترک الانم زندگیشون عااالیه البته قبلش یه مشاوره ازدواج رو توصیه میکنم حتماحتما

فکر نکنم دختر و پسر باهم سر قضیه قومیت هاشون مشکل داشته باشن ولی بیشتر برای عروس خانوم سخت میشه که چطور با خانواده همسرش و اختلاف فرهنگ هاشون کنار بیاد.

راستی منم عروس ترکم  و شوهرم لر هستن😍

مهربون میشه لطفا واسه سلامتی خانواده ام و نی نی تو راهیم یه صلوات مهمونم کنی❤❤مرسی فداااات😍😍خدا جونم شکرت که حکمتت با خواسته دلم یکی شد😍❤❤وهو الرحم الراحمین❤❤
فکر نکنم دختر و پسر باهم سر قضیه قومیت هاشون مشکل داشته باشن ولی بیشتر برای عروس خانوم سخت میشه که چ ...

شما هیچ مشکلی با همسرتون ندارید که به قومیت مربوط بشه؟ 

ما را دفن کردند, نمی دانستند که ما بذر بودیم..