2777
2789
عنوان

تیروئید

50 بازدید | 6 پست

شبتون بخیر دوستان میخوام ببینم کسی ک تیروئید لب مرز داره دوطرف گلوش درد میکنه من تیروئید لب مرز و تازه آزمایش دادم و دکتر عمومی گفته غدد بایدبرم از یه طرف آزمایش دادم آستبن لباسم تنگ بود فشار اومد و کتف و اینا الان داره بهتر میشه اما گلوم کنارش درد گرفته. ترسیدم 

نترس 

غدد میری برات سونو مینویسه 

و قرص میده 

اگر التهاب باشه رفع میشه 

اگر نودول باشه یا بار دارو یا جراحی حل میشه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچی حس نمیکنم اما گاهی درد دارم. و اینکه لب مرز

اصلا جای نگرانی نداره عزیزم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

اگر تهران هستی برو پیش خانم فرزانه سروقدی 

بیمارستان طالقانی ویزیت دولتی دارن