2789
عنوان

گلودرد کشتم

108 بازدید | 14 پست

گلوم انگار ی چیزی گیر کرده توش اب کمی دردداره و حس میکنم خلط چسبیده تهش و حس میکنم ورم کرده دکترم رفتم قرص داده ولی خوب بشو نیس سرفه سرفه کشتم نفس ک میکشم سرفه میگیرتم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سرکه سیب رقیق کن با آب قرقره کن 

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

یه لیوان آب ولرم با یه قاشق چایخوری عسل و آب نصف  لیمو ترش  بخور خیلی برای سرفه خوبه ، آب نمک با آب ولرم و آب لیمو غرغره کن ، شلغم بخور، سرخ کردنی، ترشی ، چربی و نوشابه به هیچ وجه نخوری

منم‌ ۲ هفته درگیرش بودم تازه خوب شدم ، آش و سوپ زیاد بخور تو چایی دارچین زنجفیل بریز خیلی سخته اما م ...

یسوال شمام مدل سرفتون از گلو تحریکتون میکرد؟ من حس میکنم یچی داغ رو گلومه ک حتی نفسم بکشم تحریک میشه سرفه میکنم

یسوال شمام مدل سرفتون از گلو تحریکتون میکرد؟ من حس میکنم یچی داغ رو گلومه ک حتی نفسم بکشم تحریک میشه ...

آره گلم منم دقیقا مثل شما بودم  هفته دوم بحدی سرفه داشتم که قلبمو رگهای دورش درد میکرد