2777
2789
عنوان

میشه بیای

63 بازدید | 8 پست

@عشقمدلی  

عزیزم شما واقعا حس ششم هستی ؟؟

یه سری چیزا گفتی ک درست بود ولی تو یه تاپیک میگفتی من حس ششم نیستم فقط انرژی مثبت میدم 

ولی هردوجا برای من گفتی فصل بهار میاد خاستگاریت 

درسته ؟؟

به امید رسیدن به دو تا 

فدات بشم حس ششم دارم ولی دوست ندارم هیچ کس ناراحت کنم خدای نکرده ولی به جان خودم تا الان بیشتر چیزهای که حسم بهم گفته راست بوده تورو خدا اجی دوست ندارم همش جواب بدم منم میام نی نی سایت دلم وابشه نه اینکه همش سوال ج بدم 😐😐

فدات بشم حس ششم دارم ولی دوست ندارم هیچ کس ناراحت کنم خدای نکرده ولی به جان خودم تا الان بیشتر چیزها ...

اره عزیزم میدونم نه گلم کسی تاپیک من نمیاد😂😂😂😂حالا حست برای من واقعی بود عزیز یا خواستی امیدوارم کنی🥲

فدای مهربونیت گلم

به امید رسیدن به دو تا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه راست راست بود

فقط میشه همین یکیو بگی عزیزم اینکه خونوادش چی میشه ک راضی میشن و اینکه خونواده ی منم قراره خیلی مخالفت کنن؟؟و اینکه الان ک کات کردم برمیگردیم دوباره بهم ؟؟ اخه من منتظرم ی حرکتی راجب ایندمون بزنه که بدونم بهم میرسیم وکرنه برنمیگردم 

به امید رسیدن به دو تا 

این اخریشه اره بر میگرده خانوادت سختگیری دارن ولی قابل رفع شدن بخواد میتونه همه موانع از سر راه بردا ...

مرسی عزیزم تاپیکو قفل میکنم

به امید رسیدن به دو تا