2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی و آز مثبت کسی بوده

92 بازدید | 5 پست

دوستان من دوروز عقب انداختم تو اقدامم بودم بی بی چکاهم تو مارکای مختلف تا الان یه خط خیلی محو انداختن امشب رودس زدم کلا منفی زده موندم از بدم یا نه دلم نمیخواد اگه نیستم الکی پول از بدم و الکی خون بدم چیکار کنم بنظرتون 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهرم تو این همه پول بی بی چک میدی یه آزمایش بده خیال خودت رو راحت کن از استرسم رهل میشی

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هووووف کاش بتووونم

وجدانن چطور میتونین اینقدر صبر و حوصله به خرج بدین من سر پسرم دو روز قبل از موعودم بی بی چکم حاله انداخت صبح زود چشمامو باز نکرده رفتم آز دادم بتام ۳۹ بود 😅

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
وجدانن چطور میتونین اینقدر صبر و حوصله به خرج بدین من سر پسرم دو روز قبل از موعودم بی بی چکم حاله ان ...

خب منم سر پسرم قبل موعدم هاله انداخت رفتم از ولی اینبار هاله ها اصلا واضح نیستن ک دلخوش کنم به صددرصد مثبت بودنش

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب منم سر پسرم قبل موعدم هاله انداخت رفتم از ولی اینبار هاله ها اصلا واضح نیستن ک دلخوش کنم به صددرص ...

هاله ای که بین ۵ تا ۱۰ دقیقه میندازه قابل قبوله اونی که بعد از دوساعت میوفته قابل قبول نیست و منفی حساب میشه