2777
2789
عنوان

خود 🕳🕳🕳🕳

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و شیرین البته

اینجا درد نکشی اون دنیا از خجالتت در میان

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

فک کنم اگه شاه رگتو بزنی همون لحظه بمیری 

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم البته مادرم نمیاد سایت گاهی اون بم میگه من تایپک میزنم😁

و شیرین البته

خیلی خستم از حرف زدن کاش اینکارو نکنی خواهش میکنم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نکنننن 

ارزش نداره 

بمیری تا آخر میری جهنم دردات نه تنها  کم نمیشه بلکه زیاد میشه اونم تا ابددددددددددد

اگه اعتقاد نداری  حالا بگو یک درصد راست باشه چی 

میخوای چکار کنی اونوقت 

قهرمان و قوی بودن یا هرچی که اسمشو میذاری  به ایستادگی تو مواقع سخته وگرنه تو آسونی و پول که همه میتونن

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
نکنننن ارزش نداره بمیری تا آخر میری جهنم دردات نه تنها کم نمیشه بلکه زیاد میشه اونم تا ابدددددددددد ...

دعا کن بیاد و ببینه 🥲🤍

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

اره کلا ب همه زل میزنه ولی ب من بیشترهحتی رفته بود پای تخته استاد اعصابش خرد شده بود گف انقد ب اونور ...

چه عجیب و نا زیبا 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊