2777
2789
عنوان

کتک کاری بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 30 پست

🔴🔴زمانی که بین بچه ها چه خواهر و برادر و چه همبازی و دوستانشان اختلافی پیدا می شود چه کاری باید کرد؟

باید از دور نظاره گر آن بود، که این اختلاف و یا این رابطه ی بد، بدتر نشود. از طرف دیگر مطمئن بود که اگر خود آنها از عهده ی حل مسئله و مشکل خودشان بر می آیند، کاری به کار آنها نداشت. اگر در این زمینه تردیدی وجود دارد و یا یکی از طرفین کمکی می خواهد، باید به عنوان یک ناظر و راهنما ولی بسیار بی طرفانه و منصفانه، نظری را آهسته آهسته ابراز کرد، و از آنها خواست که به آن توجهی کنند. ولی اگر اختلاف بچه ها کمی بالا گرفته و اختلاف به جدال و کتک کاری رسیده، حتما پدر و مادر و یا اگر در ارتباط با بچه های دیگر است یکی از والدین باید در این کار دخالتی داشته باشد و همانگونه که بعدا اشاره خواهد شد، دادگاهی را تشکیل دهد و حق را به حق دار برساند و طرف مقابل را نیز مورد توجه و محبت قرار دهد و شرایطی را فراهم کند که دوباره بازی و دوستی ادامه پیدا کند.〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

دوستان خوبم من موقع عصبانیت نمیتونم خودمو کنترل کنم. از این بابت خ ناراحتم. نمیخوام توضیح بدم که چی کار میکنم چون خ برام عذاب اوره. از خودم خسته شدم. دلم واسه دختر 3 ساله ام میسوزه

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کار به هلاکویی ندارم." تو "نمی گم بهش و نمی زنم تا اعتماد به سقف داشته باشه  شماها خودتون خ ...

اتفاقا یکی از فامیلامون یه دختر داره فوق العاده بی ادب و وحشیه

اومده بودن خونمون سر یه اسباب بازی همچین حمله کرد به داداشمو زدش که ما همینجوری چشمامون گرد شد

با پاهاش زد تو شکم و صورت داداشم

مادرش هیچی نمیگفت فقط نگاه میکرد 

بعد مامانم رفت جداشون کرد مادرش برگشت گفت

من هیچوقت بچم و نمیزنم و دعواش نمیکنم که اعتماد بنفسش نیاد پایین

تو دلم گفتم همونه انقدر وحشی و دریده شده!!

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خوب چیکار کنه بزنه بچه اش رو یا بهش تو بگه حله؟ 

نه بزاره به وحشی بازیش ادامه بده و بچه مردم و له کنه

بالاخره جامعه نیاز به آدم بی ادب و بیشعور هم داره دیگه

یسریا هم باید باشن تا بیشتر قدر آدمای باتربیت و بافرهنگ رو بدونیم😊😊

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

مامانم  من رو اینجوری  میزد 😣 به مرور  باعث شد  خجالتی بشم  و ترسو،  تا خودم  رو درست  کردم  تونستم تو جوانی  خودم  رو با اجتماع  وقف  بدم  طول  کشید، البته  هر بچه  ای فرق  داره  من خیلی  حساس  بودم  هنوز  هم یادمه،  دعوا  کردن  طوری  نیست چون   بالاخره اشتباهش  رو  باید بفهمه ولی  کتک  آدم  رو  خورد میکنه  

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
نه بزاره به وحشی بازیش ادامه بده و بچه مردم و له کنه بالاخره جامعه نیاز به آدم بی ادب و بیشعور هم د ...

اوکی پس شما بزن و تو بهش بگو 

نگرش شما قابل احترامه

من هم هرجور صلاح میدونم عمل میکنم. از مادر که دلسوزتر واس بچش نیس 

جفتمون خوبیشو میخوایم هرکس به طریقی که میدونه

اوکی پس شما بزن و تو بهش بگو  نگرش شما قابل احترامه من هم هرجور صلاح میدونم عمل میکنم. از ماد ...

من هیچوقت روبچم دست بلند نکردم و نمیکنم و اجازه هم نمیدم کسی بخودش جرأت یه همچین کاری رو بده

تربیت درست رو اگه بلد باشی بچه ی وحشی تحویل جامعه نمیدی 

شما هم مشخص چجور بچه ای تربیت میکنی مخصوصا که میگی خب چکار کنه که بچش داره یه بچه ی دیگه رو میزنه!!😧

منم گفتم تو جامعه هم باید آدم خوب باشه هم بد 

تربیت هرکس هم با یکی دیگه زمین تا آسمون فرق داره

شما هم انشالله موفق باشی😇😇

من هیچوقت روبچم دست بلند نکردم و نمیکنم و اجازه هم نمیدم کسی بخودش جرأت یه همچین کاری رو بده تربیت ...

من نگفتم خب چیکار کنه؟ گفتم بزنه و تو بگه خوب میشه بچه اش؟ 

شما خودت هم مخالف زدن هستی پس چی میگی؟ 

کاش فقط نظر خودمون رو بگیم 

من نگفتم خب چیکار کنه؟ گفتم بزنه و تو بگه خوب میشه بچه اش؟  شما خودت هم مخالف زدن هستی پس چی م ...

من یادم نمیاد گفته باشم پاشه بچه اش رو بزنه یا بهش تو بگه

من براتون تعریف کردم که یه همچین اتفاقی افتاده و خانومه فقط نگاه میکرده

و شما گفتی خب چکار کنه پاشه بزنه یا..

نه وقتی بچه اش رو میشناسه چه اخلاقی داره باید قبل از بدتر شدن فورا بلند شه بچه اش رو از بچه صاحبخونه جدا کنه و بعد هم آروم باهاش صحبت کنه

مامان جان چه کاری بود کردی؟زود باش معذرت خواهی کنن تا ببینن چه دختر خوبی دارم،باید باهم دوست باشین زدن کار بدیه باشه عزیزم؟؟

خب الان بچه اش کتک خورد یا اعتماد بنفسش خورد شد؟؟

من یادم نمیاد گفته باشم پاشه بچه اش رو بزنه یا بهش تو بگه من براتون تعریف کردم که یه همچین اتفاقی ا ...

من گفتم نمی زنم و تو نمی گم شما منو ریپلای کردین وحشی و دریده بار میاد. میشه مثل دختر ایشون

من گفتم نمی زنم و تو نمی گم شما منو ریپلای کردین وحشی و دریده بار میاد. میشه مثل دختر ایشون

نه منظورم اون نبود

اینجور که گفتی یاد اون خانومه افتادم و براتون تعریف کردم

بد نیست تجربه هامونو دراختیار هم بزاریم شاید شما ندونی بعدها بچه ات چجور بارمیاد و حس میکنی کارت درسته

من اون جریانو که دیدم یادگرفتم که انقدر بیخیال بودن درست نیست

با شماهم درمیونش گذاشتم همین