2777
2789
عنوان

کتک کاری بچه

381 بازدید | 30 پست

بچه ها کسانی که مطالعه داشتن و یا صحبتهای هلاکویی رو گوش کردن لطفا راهنمایی کنن. اگه بچه ی دو ساله یه کار اشتباه یا خطر ناک رو تکرار کرد پشت دستش بزنیم یا نه؟ چه برخوردی داشته باشیم؟ 

فقط اینو میدونم دستای بچه ها درست مث مغزشونه هر ضربه ک ب دستشون بخوره انگار ب مغزشون خورده 

برا بچه دو ساله فقط باید حواسشو ب چیز دیگه پرت کنی کار خطرناک نکنه 

اون نمیدونه کار خوب و بد چیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اين مشكل منم هست يه پسر 19ماهه دارم با خواهر زاده 4سالم همش كتكش ميزنه اون دختره اينو  نميزنه ولي اين تا مياد طرفش اسباب بازياشو برداره ميزنه عقلش نميرسه كه خيلي كوچولوعه روانشناسي مسگفت رو دست بچه نزنيد اگرم ميخوايين تنبيه كنين اروم بزننن پشتش رو پوشكش

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧

میگن که هیچ وقت پشت دست بچه ها نزنین چون عصباش از اونجا رد میشه و اسیب میبینه و بچه عصبی میشه ... میگن هم قد بچه بشین و براش کار اشتباهش رو توضیح بدین ولی تهدید نکنین و اروم باهاش حرف بزنین

هوا خواه توام جانــ❤ــا و می‌دانم که می‌دانی
من کار به هلاکویی ندارم." تو "نمی گم بهش و نمی زنم تا اعتماد به سقف داشته باشه  شماها خودتون خ ...

عزیزم منم پشت دستش نزدم. به خاطر همین سوال کردم و دنبال راه حل اصولی و علمی و اخلاقی هستم :)

♦️ترس، غم و خشم سه احساس طبیعی و اصلی کودکان هستند. از سالهای اولیه زندگی فرزندتان، تلاش کنید احساساتش را نامگذاری کنید.

🔸میدونم عصبانی هستی،

🔸حق داری ناراحت باشی،

🔸میدونم ترسیدی

❣️این کار اساس بالا بردن هوش هیجانی کودک است.

⚜️ قرار نیس کودک بخاطر ابراز احساساتش مانند خشم، غم، تنبیه شود، تمسخر شود یا مورد مواخذه قرار گیرد.

تنها قرار است بیاموزد بر پایه احساساتش رفتار نکند مثلا کتک نزند و کم کم با دیدن پدر و مادرش یاد بگیرد چگونه احساساتش را مدیریت کند.

🔴🔴اگر فرزند شما در سنین زیر ۴ سال کسی را کتک زد،

👈 او را تنبیه نکنید. او هنوز نمی داند چطور احساسش را بروز دهد.

✅باید ابتدا به او بیاموزید که هر وقت حقی از او ضایع شد یا از اتفاقی ناراحت شد، دقیقا چه واکنشی باید نشان بدهد.

📢کودکان زیر ۴ سال درک درستی از این موضوع ندارند.

🔴🔴تنبیه بدنی:

تنبيه، رفتار نا مطلوب را در فرد از بين نمي برد بلکه به شکل موقتي آن را خاموش مي کند.

والديني که تنبيه شديد اعمال مي کنند، فرزنداني پرخاشگر به بار مي آورند.

تنبيه، گرانترين و در عين حال کم اثر ترين وسيله يادگيري و اصلاح رفتار است.

تنبيه، کودک را ترسو بار مي آورد و کتک نيز، شخصيت کودک را در هم شکسته و تعادل رواني او را بر هم مي زند.🔴🔴

🔴🔴زمانی که برای کودک تعیین می کنیم چه احساسی باید یا نباید داشته باشد، مثلا " ناراحت نباش، نترس، خجالت نداره، اینکه ناراحتی نداره " به هوش هیجانی او آسیب می زنیم.

❌شخصیت کودک را زیر سوال نبرید.

❌احساس او را نفی نکنید.

✅او باید بداند خوب است، احساسات او تایید شده است، اما رفتار او بر اساس آن احساسات درست نیست.

⭐️ " میدونم ناراحتی، منم بودم ناراحت میشدم، اما اجازه نداری کتک بزنی بزنی"