2777
2789
عنوان

خیلی میترسم کمک

192 بازدید | 18 پست

خانوما من اصلا خرافاتی نیستم.ولی الان واقعا شک کردم.دستام داره میلرزه.ی نوزاد دارم دیروز دقیقا ۳ ماهه شد.بعد کلا از اولش شب ها به شدت گریه میکنه یعنی از ساعت مشخصی مثلا ۹ شب که میشه آماده میشیم گریه کنه تا ۱۲.بدون دلیل.کولیک نداره.دیشب هم خیلی بیقراری کرد.بعد الان داشتم شیر میدادم خوابمون برد.یهو چشمام باز شد دیدم یه بچه سرتا پا سیاه پوش بین من ونوزادم ولی روی بچه ام واستاده چهره نوزاد وحشتناک.نتونستم تکون بخورم گوشم شدید سوت کشید.بعدچن دقیقه رفت.گوشم درد میکنه.یعنی چی بود؟ بگید میام میخونم الان بچه بیدارشد من برم

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینم بگم بعد ۲۰ روز که این خونه جدید اومدیم بچم بدنیااومد و یه چیزایی بعد زایمان دیدم.تازه چند روز بعد زایمانم  بود چون سرویس تو حیاطه ودوره  وآبگرم نداره باخودم آبگرم میبردم شب بود.بقیه آب گرمو ریختم پای درختی که توباغچه اس.بسم الله هم گفتم شب دیدم خانمای چادری سیاه پوش اومدن پیش من وبچه ام یکیشون خندید گفت نترس بچتو باخودمون نمیبریم.یا هروقت پامیشدم شیر بدم احساس میکردم چن نفر نشستن رو مبل یا دارن حرکت میکنن

اکثرا دکترا میگن برا گریه بی دلیل نوزاد قران بالاسرش بزارین موقع خوابحرز امام جواب و وان یکاد براش ب ...

باشه ممنون

فلج خواب همونی که قدیما میگفتن بختک .

قبلا این اتفاق برام افتاده ولی این دفعه دیدم بالاسرمونه لباس مشکی داره بیشتر ترسیدم