2777
2789
عنوان

حرم امام رضا

118 بازدید | 33 پست

من امروز اومدم حرم امام رضا برای ازدواجم نشستم دعای چهل کلید خوندم به طرز عجیبی یه خانومه اومد برای پسرش منو خواستگاری کرد اما خیلی زیاد سنش واقعا امام رضا حاجت میده خیلی ناامید بودم اما رد کردم به خاطر سنش😕🥲

فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.  

چند سالته چند سالش بود

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعای چهل کلید خوبه واقعا؟

باید چند بار بخونیم چجوری

بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝

عزیزم اگر مشهدی برای منم دعا میکنی لطفا 

بعد دعا واسه سلامتی امام‌زمان و سلامتی و حاجت روایی همه مون🤍

لطفا دعا کن دو تا خواسته ای که دارم اگر‌به صلاحمه و شرایطی که میخوام رو داره اوکی بشه🥺🙏🏻

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

چند سالته چند سالش بود

من 17 و ایشون 30

فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.  

میشه درخواست دوستی مو قبول کنی اجی ؟

اره عزیزم 

عزیزم زیارتت قبول اگر دوباره رفتی تو رو خدا منو دعت کن

چشک حتما 

دعای چهل کلید خوبه واقعا؟باید چند بار بخونیم چجوری

من یه بار خوندم ولی خیلی با دل شکسته خوندم 

من 17 و ایشون 30

وای سنت کمه که عزیز دلم 

بعدش به نظر من اختلاف سنی تون اوکی بوده البته از نظر من

بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝

عزیزم اگر مشهدی برای منم دعا میکنی لطفا بعد دعا واسه سلامتی امام‌زمان و سلامتی و حاجت روایی همه مون� ...

چشم حتما