2777
2789

وای مگه مجبوری .حتما استراحت کن .اگه میتونی بگو خواهر یا فامیلات اگه میتونن برن قشم برای شما عکس بفرستن شما انتخاب کنید بخرید

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
وای مگه مجبوری .حتما استراحت کن .اگه میتونی بگو خواهر یا فامیلات اگه میتونن برن قشم برای شما عکس بفر ...

وای مگه میشه اصننن اونا برن جای من خودم باید باشم

بعدم من مشهدم رفتم دوماه پیش توکل برخدا همه چی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای مگه میشه اصننن اونا برن جای من خودم باید باشمبعدم من مشهدم رفتم دوماه پیش توکل برخدا همه چی

الان چند هفته اید؟

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
حداقل تا هفته ۲۴ باید استراحت کنی تا بالا بیاد جفتت

خب الان پایینه یا سرراهی؟ اگه سرراهی باشه نمیرم 

ولی اگه پایینه امیدوار میشم بیاد بالا یه ماه دیگه برم ینی؟ 

یه سوال .مگه سونوگرافی واسه جنین ضرر داره که تو امضاتون نوشتین؟

یه سوال .مگه سونوگرافی واسه جنین ضرر داره که تو امضاتون نوشتین؟

بله زیادیش ضرر داره من کلا یه سونو رفتم که مطمئن بشم حاملم و قلبش و یه سونو هم تعیین جنسیت همین کلا 

18

بسلامتی ❤️صبر کن تا جفت بالا بره بعد برو مسافرت عزیزم