2777
2789
عنوان

سردرد میگرنی

112 بازدید | 14 پست

سلام . دوستان مادر من سردرد بسیار شدیدی داره که حدودا ۶ الی ۷ سالی میشه که این سردرد باهاشه.  کلی آزمایش داد ام آر آی داد اما دکترا گفتن سرت هیچ مشکلی نداره . پیش کلی پزشک مغز و اعصاب رفت . اما گفتن مشکلی نداری. سردرد که میگیره میریزه تو پیشونیش توی چشماش ، گاهی از شدت سردرد میخواد بالا بیاره . چشم بند داره تو اتاق تاریک و ساکت می‌خوابه اما اثر نمیزاره.  کلی مسکن خورده مثل نوافن و ژلوفن و .... که اونام اولاش اثر داشتن بعدش دیگه بی اثر شدن . این تازه گیا هم قرص ارگوتامین سی دکتر بهش داده بود اوایل میخورد بهتر میشد اما بعدش دیگه اونم اثر نکرد . انقد قرص خورده هم ما هم خودش می‌ترسیم دیگه از بس قرص خورده .

روی آورده به دمنوش . دمنوش زنجبیل . بابونه . پونه . کوهی .چای سبز و انواع اینا .بازم اثر نداره 

اگر شما یا اطرافیانتون شرایطی مشابه مادر من داره لطفا راهنمایی کنه خیلی اذیته خیلی بابتش ناراحتم کاری از دستم دیگه برنمیاد ممنون میشم راهنماییم کنید 

بگو شب ها موقع خواب قطره بنفشه کنجدی بریزه داخل بینی اش هر سوراخ ۲ قطره سرش را از تخت آویزان کنه و بریزه یه ۱۰ دقه تو اونحالت بمونه  از همون شب اول کم شدن درد را حس میکنه اقلا ۶ ماه بریزه  اسی جان به مادرت بگو به من دعا کنه من مادر ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک وقت خدا نکرده افسردگی مشکل روحی اینا ندارع

نه مشکل روحی و افسردگی نداره بخدا شرایط زندگیمون هم خوبه اندازه خودمون داریم . کم کسری نداریم وقتایی ک سردرد نداره میگه میخنده وقتایی ک سردرد داره کلا میوفته تو تخت . تو هفته از ۷ روز ۶ روز سردرد داره

بگو شب ها موقع خواب قطره بنفشه کنجدی بریزه داخل بینی اش هر سوراخ ۲ قطره سرش را از تخت آویزان کنه و ب ...

امتحان میکنم انشالله خوب بشه خدا خیرت بده 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

میگم منم  چندماهیه خیلی حالم بد میشه 

سردرد خیلی بدی میگرم چند شب پیش از شدت سردرد ببخشید شدییید استفراغ کردم  و بعدش بلافاصله خون دماغ شدم 

ازون روز تا الان خیلی بیحالم و سرم سنگینه 

همین حالت رو دقیق یک ماه پیشم داشتم 

اولش خیلی دردم کم بود  همسرم رفت سر کوچه یه قرص ضددرد از داروخانه بگیره 

تا برگرده درد من چند برابر شد و باز استفراغ شدید داشتم  یعنی کل محتویات معدم چندبار پشت سر هم 

خیلی میترسم برم دکتر.. نوبت دارم برا 3شنبه متخصص مغزو اعصاب  🥺

دقیق نمیدونم ولی مادر من میگرن داشت کلا یه طرف سرش چشمش گوشش درد می‌گرفت هر بار هم شروع می‌شد چند روز ادامه داشت و انقد شدید بود که از شدت درد حالت تهوع هم می‌گرفت

ولی شد ۴۰ سالش کم کم از بین رفت میگرنش

یک بار قرص ماشین امتحان کنه ببینه تاثیر داره یا نه هم واسه حالت تهوعه هم سردرد 

اسمش یه همچین چیزیه دیمن هیدریانیت یا همچین چیزی ولی بری داروخونه بگی قرص ماشین خودش میدونه چیه

نه مشکل روحی و افسردگی نداره بخدا شرایط زندگیمون هم خوبه اندازه خودمون داریم . کم کسری نداریم وقتایی ...

چون گاهی میبینی آدم افسردگی داره خودش نمی‌دونه بی بهره چون طبق تجربه خودم که پارسال داشتم و ازش بی خبر بودم و حتی انکار میکردم همیشه دنبال دکتر بودم برای درد پاهام که انقد شدید بود ده جا رفتم که نگو خیلی وحشتناک بود آخرش فهمیدم از اعصاب بود عصبی بود و افسردگی اینا بود 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋
میگم منم چندماهیه خیلی حالم بد میشه سردرد خیلی بدی میگرم چند شب پیش از شدت سردرد ببخشید شدییید استف ...

دکتر برو پشت گوش ننداز خدایی نکرده بدتر نشی انشالله خدا بهت سلامتی بده هیچی بالاتر از سلامتی نیست بخدا

دکتر برو پشت گوش ننداز خدایی نکرده بدتر نشی انشالله خدا بهت سلامتی بده هیچی بالاتر از سلامتی نیست بخ ...

میرم حتما عزیزم 

ان شاءالله مامانت هم خوب بشه  براش صلوات میفرستم 

مامان منم عصببه و میگرن شدید داره 

یه کیسه قرص مصرف میکنه  اینقد عوارض بدی دارن که نگو 

ولی یه روز نخوره کارش به بیمارستان میکشه  بمیرم براش😔

میترسم منم مثل مامانم بشم

میرم حتما عزیزم ان شاءالله مامانت هم خوب بشه براش صلوات میفرستم مامان منم عصببه و میگرن شدید داره ی ...

خدا به همه مادران سلامتی بده وقتی مامان مریضه خونه توش هیچ انرژی جریان نداره خیلی بده خیلی