2777
2789
عنوان

جاریم گفت غذای مونده به بچه م نده

246 بازدید | 11 پست

منو همسرم غذایی که بیشتر از 24ساعت مونده باشه نمیخوریم ولی فریزری میخوریم 

چون یه بار سر غذای مونده کارمون به بیمارستان کشید 

خونه مادرشوهرم. جاریم اینا غذای مونده  3روز پیشو میخورن ولی ما با خودمون غذا می‌بریم 

ما و برادر شوهرم اینا خودمون گوشت و.... گرفتیم 

دادیم به کبابی برامون زد 

بعد فریز کردیم واسه یه ماه کباب داشته باشیم 

بچه جاریم 7سالشه عاشق کبابه و جاریم قبلا تعریف کرد حداقل هفته ای دوبار از همون کباب فریزری  بهش میده 

رفتیم خونه مادرشوهرم همه شام خورده بودن اومده بودن ولی ما جایی بودیم وقت نکردیم شوهرم کباب آورد همونجا تو آشپزخونه گرم کردیم خوردیم 

شوهرم بچه داداششو که عاشق کبابه صدا زد بهش کباب بده 

مامانش (جاریم) گفت نخوری من به بچه م غذای مونده فریزری نمیدم حساسه 

واقعا چرااااا🔹🤭

خواسته کلاس بزاره

ولی خیلی کاره زشته ای یه غذای دیگه بخوری و به همه ندی مخصوصا کباب که بو داره من باشم از گلوم پایین نمیره

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاتر من غذایی که از شب بمونه برای ناهار فردا به بچه هام میدم ولی فریزری اصللللااااا محالهههه خیلی ضرر داره خصوصا بچه ها

بهش میگفتی عزیزم از همون کباب‌هاییه که با هم گرفتیم فریز کردیم و میگفتی دوبار در هفته به بچه‌ت میدی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.