2777
2789
عنوان

ادم می مونه چی جواب بده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 198 پست

[QUOTE=50075688]ما نداریم چنین رسمی واقعا بعضی وقتا باید طرف و حرفاش رو نادیده گرفت و بی توجه رد شد. آدم عاقل بعد 1 ...[/QUOTE👌👌🌺🌺]

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد
عزیزم جسارت نخواستم به کسی بکنم ولی واقعا تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم مثلا اینا رسم دارن وقتی عرو ...

وااا کی گفته..پدر داماد باید جلو عروس بکشه😨😨😨یه کمشو ان.ار دارن الکی بهت میگن🤔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید تب جون پستات رو نخوندم هرسال میارن برات؟ ما رسم داریم نامزدی پسر برای دختر میاره. بعد از عرو ...

نه عزیزم ما ترکیم.

رسم ما توعقدباشن پسربرا دخترمیخره و دختر براپسرمیخره...ووقتیم عروسی کردن اولین یلدارو خونواده ی دختر برا دخترشون میبرن

چه خوب هدیه دادن خیلی لذت بخش  اراکی ها یه رسم دیگه ای هم که دارن من دوست دارم اینکه بازدید رو ...

آره دقیقا😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
هه. مادرشوهرمن گف مارسم نداریم مادرپدر وخانواده پسر کادو بدن سرعقدوعروسی پسرشون....وااای ... درصورتی ...

چرااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!! چقدر آدم حرص میخوره میخاد کلشون رو بکنه.

ولی اشکال نداره هر کسی به اندازه شخصیت خودش حرف از دهنش میاد بیرون

عزیزم جسارت نخواستم به کسی بکنم ولی واقعا تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم مثلا اینا رسم دارن وقتی عرو ...

یه گوسفند بکشین واسه خوراک ماهیانه خودتون..کله شو بده مادر شوهرت😂😂😂😂

نه عزیزم منظورم شما نبودی کلا یه سریا با یه حالتی میگن نشنیدن شاید به کسی بربخوره ما رسمشو داریم ولی برا من کسی انجام نداد😁😁😁

وای یاد قیمت دور همی افتادم که برادرای عروس بخوابن داماد از روشون رد شه😂😂😂😂

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
این رسم و رسومات برای شاد بودن و دور هم بودنه....وقتی انقدر آزار دهنده بشه و توقع بشه، اصلا خوب نیست ...

کاملا باهات موافقمممممم گلم 👌👌

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد

خانواده جاریم اصفهانین جاریم شش ماه عقد بود بعد عروسی کرد به شب یلدا نخورد درست یکی دوماه بعد شب یلدا شدو مادرش زنگ زد یه مادرشوهرم برای شب یلدا برنامتون چیه مادرشوهرم هم که دل خوشی نداشت گفت ما برای عقد برنامه داریم الانم که عقد نیستن خانواده عروس باید بگیرن خلاصه مادرشم مجبور شد توی خونه دخترش مراسم بگیره

ولی ما خوزستانی هستیم اصالتا کلا رسم سب یلدا نداریم چه برای عروس و چه برای داماد ولی مادرشوهر من برام فرستاد البته من خارج کشور بودم بنده خدا نزدیک شب یلدا دو تا پالتو مو بوت و لباس مجلسی با پست فرستاد از یه کشور دیگه

ولی خدایی سیسمونیخریدنخانواده عروس ظلمه یکی یکی دیگرو بچه دار کرده بابای دختره بیاد بگه .... لا الله ...

من شوهرم خرید😊😊😊جهزیه ارم شوهرم خرید

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
ولی خدایی سیسمونیخریدنخانواده عروس ظلمه یکی یکی دیگرو بچه دار کرده بابای دختره بیاد بگه .... لا الله ...

دقیقا😤😤😤😤😤رسما خانواده عروس و ‌کردن نوکر

عزیزم مادر شوهرا همینن. ما که از یه شهریم و مراسم ها هم یکی هست. باز چیزی واسه تو سر زدن پیدا میکنه. ولش کن نشنیده بگیر