2777
2789
عنوان

ادم می مونه چی جواب بده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 198 پست

هیچی دیگه همینم مونده با اجیل و میوه تزیین شده سبک سبک بریم خونه داماد ک  چی؟یلداتون مبارک؟مثل خواستگاری از پسره😒

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی لحظه از تصور اینکه داماد بشینه با اون هیبت براش شب یلدایی ببرن خندم گرفت...... ماهم رسم نداریم

عزیزم 😂😂

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد
خانواده شوهر خواهرمم اراکی هستند تقی به توقی میخوره واس خواهرمم و بچه هاش طلا میارند. مثلا بچه خواهر ...

آره ما اراکیا عشق طلا داریم..کلا کادو زیاد میبرن..مثلا داییم تلویزیون خریده مامانم رفته سر تلویزیونیش😂😂سرماشینی.سر دندونی...خیلی از این جیزا داریم😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چه همسر خوبی ماشاا...، مال مااینجوری نیست هزار حرف و ... درمیاره 

دیگه یادش دادم از اول گفتم توام مثل داداشت باش ک خودش میخره میگه پدر زنم خریده زرنگ باش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یه بلوز یه شلوار و یه پالتو و شال پدرم گرفته به سلیقه خودش...بعدم که خوردنی دیگه آجیل میوه پشمک هندو ...

ببخشید تب جون پستات رو نخوندم هرسال میارن برات؟

ما رسم داریم نامزدی پسر برای دختر میاره. بعد از عروسی خانواده دختر میبرن واسه دخترشون. 

بعضی ها فقط سال اول بعضی ها هم هرسال میبرن

همچین میگی شاخ درمیاوردم و من در آوردی منم هرکی دور و برم دیدم داشته😁😁😁😁بالاخره رسم دیگه مسخره ک ...

عزیزم جسارت نخواستم به کسی بکنم ولی واقعا تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم مثلا اینا رسم دارن وقتی عروس عروسی می کنه پدر عروس باید یه گوسفند جلو پای دوماد سر ببره  و خیلی چیزای دیگه که هر از چند سالی یکبار رو می شه خوب بهتر نبود اگه این همه رسم داشتن همون روز خواستگاری می گفتن اخه بعد ۱۲ سال اینو من کجای دلم بزارم 😬😬

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد
من ترکم ولی همچین مراسمی نداریم البته تهران زندگی میکنیم شاید قبلا بوده و ما خبر نداریم. ولی طبق تج ...

هه. مادرشوهرمن گف مارسم نداریم مادرپدر وخانواده پسر کادو بدن سرعقدوعروسی پسرشون....وااای ... درصورتیکه همین خانوم یادش رفته بود ک چندماه قبلش گفته بود سرعروسی برادرم هرکدوم از ما ی النگو دست زن داداشم کردیم . قسم خورد 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
آره ما اراکیا عشق طلا داریم..کلا کادو زیاد میبرن..مثلا داییم تلویزیون خریده مامانم رفته سر تلویزیونی ...

چه خوب هدیه دادن خیلی لذت بخش 

اراکی ها یه رسم دیگه ای هم که دارن من دوست دارم اینکه بازدید رو پس میدن حالا میخاد به هر دلیلی باشه که رفتین خونشون.

عیدی باشه خدایی نکرده ختم باشه دیدن مریض باشه و ... همه رو پس میدن.

اره بابا ما تو تبریز هستیم رسمه که سال عول نامزدی هر دو خانواده برا هم میبرن

بعدشم که دختر رفت خونه خودش سال اول رو حسابی میبرن

مثلا لباس برا عروس داماد اجیل میوه کیک و شیرینی و پشمک و....... ولی از سالهای بعد دیگه مختصر میشه فقط در حد خرید یه لباس برا دخترشون.