2777
2789
عنوان

ادم می مونه چی جواب بده 😐

1300 بازدید | 198 پست

مادر شوهرم دیشب من و دیده بعد ۱۲ سال که از عقد ما گذشته می گه شب یلدا همه دارن یلدایی می برن سرشون شلوغه گفتم اره خوب عروسی زیاده می گه اخه رسمه واسه عروس که یلدایی می برن سال بعدش خانواده عروس برای داماد می برن ( داشت به ما طعنه می زد که همچین رسمی نداشتیم  و نکرده بودیم و با حرص هم تعریف می کرد ) منم گفتم چی واقعاااااا کی همچین رسمی داره گفت همه 😳گفتم کی مثلا جواب نداد

منم گفتم ما که همچین رسمی نداشتیم و تا حالا هم همچین چیزی نشنیده بودم نخواستم باهاش دهن به دهن بزارم ولی کلا واسم سوال شد کسی هست همچین رسمی داشته باشه ؟؟

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد

ما که نداشتیم 

ولی ترکها دارن 

امشب خانواده مرد برای زن میارن 

فردا شب خانواده زن برای مرد 

دیگه سال بعد مسخره هست

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر نداره؟؟ احساس کردم خیلی ریز دلش میخواد خونشون ازون میوه قشنگا و اجیل خوشمزه ها بیارن

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

آره عزیزم... جای ما این رسم هست... ولی نه سال بعد... همون شب ب داماد هم کادو ميدن 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
ما که نداشتیم  ولی ترکها دارن  امشب خانواده مرد برای زن میارن  فردا شب خانواده زن ...

واقعا یعنی همچین رسمی دارن چه عجیب 🤔

عزیزم مگر عروسی نکردین؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1503186/%d8%af%d8%ae%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d9%86%db%8c-%d9%86%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d9%85%d9%86-%d8%a7%d8%b9%d8%aa%d9%85%d8%a7%d8%af-%d9%88-%d8%b4%d8%a7%d8%af%db%8c-%d9%87%d8%a7%d9%85%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%af%d9%85
کلا اینم بگم که رسمای عجیب غریب زیاد دارن معلوم نیت لز کجاشون در میارن 

زنداداش من عروسی کرده بودن....من عقدبودم....خانواده همسرم میاوردن این میشست گریه میکرد...درصورتیکه ماتوعقدبراش برده بودیم....بیشترحسادته...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
دختر نداره؟؟ احساس کردم خیلی ریز دلش میخواد خونشون ازون میوه قشنگا و اجیل خوشمزه ها بیارن

چرا عزیزم سه تا داره 

اره کلا خیلی چیزا فانتزیشه 😕

تا اونجا که من دیدم اکثرا این رسمو دارن ولی دلیل نمیشه چون شما ندارین ایشون اینجوری بگه بهش میگفتی رسم خونوادگیه ما اینطوری بوده و شما هم میدونستی اگه مشکل داشتی اولش میگفتی و قبول نمیکردی

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁