2777
2789
عنوان

چجوری طلا بخرم

620 بازدید | 11 پست

سلام

من متاسفانه اهل پس انداز نیستم و تا حدی ولخرجم

قبلا زیاد لباس برا خودم و بچه هام میخریدم يا لوازم خونه يا حتي خوراکی!تقریبا یه چند وقته دیگه ولخرجی رو گذاشتم کنار .....لباس خیلیییی محدود میخرم یا خوراکی هم کم پیش میاد

بهترین راه برای پس انداز کردنه من وام هستش که ماهانه مجبور میشم قسطشو بدم 

تابستون با وام و فروش یه طلای قدیمی تونستم یه دستبند قشنگ بخرم بخودم بود عمرا اون پولو جمع میکردم

الان یه پولی دستم میاد ماهانه ،میخوام دوباره بدم طلا  هرچی از شوهرم خواستم برام وام بگیره يا حتي قرض بده قبول نکرد !تا حالا برام طلا نخریده خودمم از جیب خودم میخرم از حسادت میخواد بترکه...

میگم حالا که طلا هرروز داره افزایش قیمت پیدا میکنه 

هر ماه اندازه پولم خورد خورد طلای ریز بخرم بعد ۷_۸ ماه بفروشم تبدیلش کنم به انگشتری يا النگوی ظریف؟

اینجوری ضرر نشه برام؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه قسطی میگن نصفشو بده بقیه مثلا تو دو ماه تسویه کننمیدونم طلافروشی باشه مثلا تو ۵_۶ ماه قبول کنه ا ...

اره باباتا۶ماه هست

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

تایپیک پس انداز رویایی زندگی بخون عزیزم بچها اونجا طلا میخرن پارسیان با پول کمشون میخرن بعدن تبدیل ...

ممنون الان میرم میخونم

فقط یه سوال پارسیان ضرر نمیده؟

من پولم ماهیانه حدود ۷_۸ تومنه

ممنون الان میرم میخونمفقط یه سوال پارسیان ضرر نمیده؟من پولم ماهیانه حدود ۷_۸ تومنه

گلی ۷تا۸ تومن میتونی دسته دو بخری یا طلا شکسته بنا به تجربه و تحقیق من پارسیان تو شهرای بزرگ فقط موقع خریدن بیست تا سی تومن پول وکیوم شو کم میکنن ولی شهرای کوچیک یا نمیخرن ازت یا نصف قیمت بر میدارن تازه تقلبی هم میگن تو بازار هست برای پولایی دو سه تومن و یه تومن پارسیان ولی با پول شما راحت میتونی ماهی یک نیم گرم شکسته یا دست دو با هفت درصد یا کمتر بخری میتونم بپرسم کدوم شهری ؟ 

تایپیک مدیریت هزینه و صرفه جویی ۳ در حال حاضر فعاله استارترشم رویایی زندگی هستن

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
گلی ۷تا۸ تومن میتونی دسته دو بخری یا طلا شکسته بنا به تجربه و تحقیق من پارسیان تو شهرای بزرگ فقط موق ...

اره منم شهر کوچیکم 

یبار سر همین پارسیان دزدی کردن برا همین به ریسکش نمیارزه

همون طلای دست دو خوبه

ممنون ازت💐