2777
2789

سلام میشه بگین دلیلی که دکتر بهتون گفته کورتاژ چیه؟؟ علایم لثه تون چون ؟؟ چه رنگیه؟ عفونت هم دارید؟؟ درد هم دارید؟؟؟

من باردارم دوسه روز وقتی مسواک میزدم کمی از لثه هام خون میومد  یکمم چندتا از لثه هام به صورتی خطی لبه دندانم برامده شده بود البته نه به صورت ابسه

رنگ لثه هامم صورتیه و عفونت و درد هم ندارم

رفتم متخص لثه گفت بیا برات جراحی کنم باورم نشد مشکلم اینقدر حاد باشه رفتم یه متخصص لثه دیگع گفت اصلا لثه هات عفونت نداره و نیاز به جراحی نیست بیا برات کورتاژ کنم

برام یه مسواک نرم و یه نخ دندون مخصوص نوشت استفاده کرده دیگه لثه امم خون نیومد فقط کمی برامده شده به صورت خطی 

نمیدونم بعضی از دکترا اینقدرپولکی شدن ادم نمیدونه واقعا مشکلش حاد هست یا نه 

سلام میشه بگین دلیلی که دکتر بهتون گفته کورتاژ چیه؟؟ علایم لثه تون چون ؟؟ چه رنگیه؟ عفونت هم دارید؟؟ ...

سلام عزیزم اصلن نگران نباش من فقط درد لثه داشتم که اونم الان خیلی بهتره شده رفتم ۲ بار متخصص لثه رفتم اولی گفت باید کورتاژکنم  ولی یک دندانپزشک عمومی رفتم گفت احتیاجی نیست عمق پاکت لثه گفت کمه نمیخواد یه دکتر بهم معرفی کرد رفتم پیشش دستش طلا الان یه ماه درد لثه هام خوب شده گفت کورتاژ لازم نیست بکنی فقط نخ دندان خوب بکش همه جای دنداناتو من دو ماه درگیر لثه هام بودم دکتری که رفتم هام کرج بود دکتر امیر محمد بازیاری متخصص لثه از آمریکا اگه تونستی یه سر بهش بزن ببین چی میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم اصلن نگران نباش من فقط درد لثه داشتم که اونم الان خیلی بهتره شده رفتم ۲ بار متخصص لثه رفت ...

دکترا برلی التهاب لثه اکثرن میگن جراحی یا کورتاژ ولی دکتر بازیاری تا لازم نباشه نمیگه انجام بده خیلی دکتر خوبیه اصلن نگران نباشید

سلام عزیزم اصلن نگران نباش من فقط درد لثه داشتم که اونم الان خیلی بهتره شده رفتم ۲ بار متخصص لثه رفت ...

ممنون عزیزم انشالله همیشه سالم باشی

من شیراز زندگی میکنم

منم یک هفته ای دکتر روش صحیح مسواک و نخ کشیدن ب ام اموزش داد و یه مسواک خیلی نرم یه نخ دندون برام نوشت نخ شکلش فرق میکنه با این نخ ها از داروخونه خریدم ۳۹۰ 

دیگه خون ریزی ندارم فقط هنوز التهاب نخوابیده 

دکتر گفت اب نمک هم بزن

منم میترسم ب ای کورتاژ نمیرم

ممنون عزیزم انشالله همیشه سالم باشیمن شیراز زندگی میکنممنم یک هفته ای دکتر روش صحیح مسواک و نخ کشیدن ...

ایشالا بهتر میشه آب نمک خوبه روزی ۳ بار استفاده کن

[QUOTE=373690151]ممنون عزیزم انشالله همیشه سالم باشی من شیراز زندگی میکنم منم یک هفته ای دکتر روش صحیح مسواک و نخ ک ...[/QUOTE

میشه عکس نخ دندون رو بفرستین؟  منم چند سال پیش لثه ام عفونی و بد بو بودن عمل کردم عود کرد رفتم جای دیگه گفت کورتاژ کن منم فکر کردم ی عمل با بیحسی بعد دیدم انگار داره جرمگیر میکنه اخه جرمم داشتن دندونا پایینم گفت همین تموم شد حتی بیحسی هم نزد بم یکم درد داشت ده میلیون ازم گرفت شما چقد هزینتون شد چ تاریخی انجام داذین

با خدا باش پادشاهی کن