2777
2789
عنوان

تهدیدم میکنه

242 بازدید | 24 پست

بچه تروخدا سرزنشم نکنید میدونم گناه کردم ولی چیکار کنم بچه ها با نامزدم بهم زده بودیم به هم دانشگاهیم ۲ ۳ ماه صحبت کردیم بهش نامزدم آشتی کردیم کلی پشیمون بودم تا اینکه این پسره منو با نامزدم میبینه از اون روز شروع کرده تهدید پشت تهدید ازم عکسهایی داره که بد نیستن اما می‌تونه ثابت کنه باهام حرف زده چیکار کنم خونم یخ زده الان ۵ ماه داره تهدید می‌کنه میگم همچین چند روز قبل ازدواجت نامزدم بفهمه اصلا تو کاش نمیره دارم میزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هیچ عنواااان نقطه ضعف نشون نده جوابشو نده بلاکش کن بگو ازت شکایت میکنم به جرم مزاحمت همون عکسهایی هم که بهش دادی همین امروز استوری کن و بزار تو پروفایلت و فردا بردار اگه غلطی کرد بگو عکسامو از پروفایل و استوریم برداشته از حسادت میخداد بین ما رو بهم بزنه و بگو میخوام ازش شکایت کنم هیچ گوهی نمیتونه بخوره 

میگه آیدی اینستام پیدا میکنم میترسم بگردم پیدا کنهههه

اسمی ازش می‌دونه ؟؟؟ یه مدت نامزدتو آنفالو کن نتونه...نه نمیتونه

بگو که نامزدم حتی اگه بفهمه منو بخاطر این چیزا ول نمیکنه یه حرفایی بگو که اهمیتی نداره برات انگار

اسمی ازش می‌دونه ؟؟؟ یه مدت نامزدتو آنفالو کن نتونه...نه نمیتونهبگو که نامزدم حتی اگه بفهمه منو بخاط ...

گفتم خواهر هرکاری فکر کنی کردم پیجم هم قفله اصلا اون نیست تو پیجم اما اسمش رو می‌دونه و قیافش رو دیده میترسم پیدا کنه

عکسای تو خونگی ازم داره عکس پیامام ویسام😭😭

عکس خونگی و بزار پروفایل اشکال نداره وانمود کن حواست نبوده دو ساعت بمونه فقط نامزدت ببینه یا عکس پروفایلتو رو همه ببند فقط واسه نامزدت باز بزار بعد عکس خونگی و بزار گیر داد بگو وااای حواسم نبود این عکس و گذاشتم الان برمیدارم بعد بردار ویس و بگو هوش مصنوعی درست کرده ولی تو از طریق نت از پسره شکایت کن تو فتا یه شماره رهگیری میده اونو شات بگیر بفرست براش ببین میرینه تو خودش یا نه زرنگ باش