2777
2789

تو این سایت از ۱۰۰ تا زن ۹۹ تاشون اولین معیارش برای خواستگار پولدار بودنه

سلام جوان ایرانی سلام

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام زیاد نیست

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

نه والا من بی پولشو میخوام نیس😂😂😂🤌

اخه بخدا یه پسر‌ بیچاره که با پول خودش سختی کشیده میخااد زن بگیره از کجا بیاره بگه من پولدارم

این چه معیاری هست ؟ سخته درک کردن جوون های این سرزمین ؟

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

خب توی این دوره زمونه بنظرت میشه بی پول زندگی کرد؟

کسی نگفته بی پول ولی ادم پولدار میره با هم سطح خودش چون دیدم ولی توقع شما پولداره

ادم میمونه چی بگخ

اخه بخدا یه پسر‌ بیچاره که با پول خودش سختی کشیده میخااد زن بگیره از کجا بیاره بگه من پولدارماین چه ...

بآور کن اون بی پولش نمیره سمت کسی که هم سطحشه میره دنبال یه دختر پولدار موس موس میکنه خو پس حق دارن بنظرم دخترام

بآور کن اون بی پولش نمیره سمت کسی که هم سطحشه میره دنبال یه دختر پولدار موس موس میکنه خو پس حق دارن ...

دخترام حق دارن ولی پول و اوضاع پدر خودشونو ببینن بعد پسر مردم رو ببینن که چقدر تو این کشور داره سختی میکشن

تا برادر نداشته باشین حرف منو متوجه نمیشین برای همین سکوت میکنم

خب من خودمم پولدارم

درسته