تو این سایت از ۱۰۰ تا زن ۹۹ تاشون اولین معیارش برای خواستگار پولدار بودنه
سلام جوان ایرانی سلام
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .
توجه کاربر اقام ،توجه با اجازه خانوم بچه های سایت هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3
اخه بخدا یه پسر بیچاره که با پول خودش سختی کشیده میخااد زن بگیره از کجا بیاره بگه من پولدارم
این چه معیاری هست ؟ سخته درک کردن جوون های این سرزمین ؟
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .
خب توی این دوره زمونه بنظرت میشه بی پول زندگی کرد؟
کسی نگفته بی پول ولی ادم پولدار میره با هم سطح خودش چون دیدم ولی توقع شما پولداره
ادم میمونه چی بگخ
بآور کن اون بی پولش نمیره سمت کسی که هم سطحشه میره دنبال یه دختر پولدار موس موس میکنه خو پس حق دارن ...
دخترام حق دارن ولی پول و اوضاع پدر خودشونو ببینن بعد پسر مردم رو ببینن که چقدر تو این کشور داره سختی میکشن
تا برادر نداشته باشین حرف منو متوجه نمیشین برای همین سکوت میکنم