2789

چیز میزی میزنی؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای مراقبت از بچه های بهزیستی عزیز دلم نشنیدی تا به حال؟؟!!!

وقتی میای عمدا تاپیک مبهم میزنی جواب بهتری سراغ نداشتم برات عزیزم 

سپاسگزارم

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

وقتی میای عمدا تاپیک مبهم میزنی جواب بهتری سراغ نداشتم برات عزیزم سپاسگزارم

عزیزم اصلا مبهم نبوده 🙂‍↔️

اگرم بوده عمدی نبوده شما میتونید اگر نظری ندارید یا متوجه نشدید نظر ندید! حتما نباید جوابی بدید که خوشگلم اونم با این طرز حرف زدن زشت و دور از ادب شما! 

عزیزم اصلا مبهم نبوده 🙂‍↔️اگرم بوده عمدی نبوده شما میتونید اگر نظری ندارید یا متوجه نشدید نظر ندید! ...

سپاسگزارم