2777
2789
عنوان

مامان و بابام 😐

199 بازدید | 17 پست

میگن حموم یک بار درهفته حق داری بری پول اباد زیاد اومده نمیتونیم بدیم من الان یه ماهه سر این موضوع در گیرم بابا ادم سه روز یه بار باید دو بگیره نمیدونم چطوری حالیشون کنم مسخره ها این چه قانونیه گذاشتن یعنی در ماه کلا 4بار حموم بریم 😐😐😐همون یه بارم که حموم میرم مامانم میگه تو هر روز باید بری حموم نمیدونم چی بگم من که هر روز حموم نمیرم آخه دیگه خسته شدم 🤧🤕🤕🤕🤕🥹🥹🥹کی میشه من دانشگاه در ام برم بیرون ازین خراب شده ی مسخره 😭😭😢شما بگید چه کنمممم؟ راحل بدید تورو خدا

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

همون ۳ روز یکبار هم خیلی غیر طبیعیه 

نهاااااااایت یک روز درمیون باید تو زمستون حمام کرد 

تابستون هرردز

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

بگو من نمیتونم گند بزنن

خستم کردن سر حموم دعواست همیشه

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

محل نده برو حموم مامان منم ی مدت اینو گفت محلش ندادم

وآقا چرا اینو میگن  مگه ما پیر زنیم هفته ای یه بار بریم حموم مسخرست بخدا اوموقعه بو ترشی میدیم😭😭

تایمایی ک اونا خونه نیستن برو حموموقتی هم میری آب کم مصرف کن.

همین کارو باید بکنم  البته اگر داداش فضول ام صبح از خواب پاشنه گذارش نده بهشون بعدا