shadishoon مدیر استارتر عضویت: 1392/12/01 تعداد پست: 192 عنوان ولنتاین 58 بازدید | 12 پست به نظرتون زوده از الان برنامه ریزی کنیم؟چی باید خرید من اولین بارمه😂😂 غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشنتر خواهد شد. 1403/10/22 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشبختترین_دختر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 6826 ست چرم،ساعت،جاسوییچی،ادکلن،انگشتر،بزارش تو یه جعبه دورت گلبرگ و چنتا شکلات شیکم بزار توش در گریختن رستگاری نیست بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
shadishoon مدیر استارتر عضویت: 1392/12/01 تعداد پست: 192 ست چرم،ساعت،جاسوییچی،ادکلن،انگشتر،بزارش تو یه جعبه دورت گلبرگ و چنتا شکلات شیکم بزار توش برای دوست پسرم میخوم بگیرم ، از یه طرفی میخوام خیلی زیاد نگیرم که از کادوی اون بیشتر نشه ... از یه طرفی دلم میخواد براش سنگ تموم بزارم غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشنتر خواهد شد.
خوشبختترین_دختر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 6826 برای دوست پسرم میخوم بگیرم ، از یه طرفی میخوام خیلی زیاد نگیرم که از کادوی اون بیشتر نشه ... از یه ط ... چندسالتونه؟ تا حالا برات کادو خریده ببینی تو چه رنجی میخره؟ در گریختن رستگاری نیست بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
shadishoon مدیر استارتر عضویت: 1392/12/01 تعداد پست: 192 چندسالتونه؟ تا حالا برات کادو خریده ببینی تو چه رنجی میخره؟ 22 سالمونه من برای تولدش t shirt برند خریدم اون برام عطر خرید ولی تقریبا تو یه رنج بودن غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشنتر خواهد شد.
shadishoon مدیر استارتر عضویت: 1392/12/01 تعداد پست: 192 چندسالتونه؟ تا حالا برات کادو خریده ببینی تو چه رنجی میخره؟ ما دوماهه تو رابطه ایم و فقط یه دفعه برام گل خریده و رستوران و کافه رفتیم و دیگه هدیه ای برام نگرفته غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشنتر خواهد شد.
خوشبختترین_دختر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 6826 22 سالمونه من برای تولدش t shirt برند خریدم اون برام عطر خرید ولی تقریبا تو یه رنج بودن توام عطر بخر،نهایت مال اون کمتر بود شرمنده میشه سال بعد جبران میکنه در گریختن رستگاری نیست بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
shadishoon مدیر استارتر عضویت: 1392/12/01 تعداد پست: 192 توام عطر بخر،نهایت مال اون کمتر بود شرمنده میشه سال بعد جبران میکنه خودم هم همین تو فکرم بود ... پس همینکار رو میکنم ... مرسی عزیزم🤍 غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشنتر خواهد شد.
خوشبختترین_دختر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 6826 ما دوماهه تو رابطه ایم و فقط یه دفعه برام گل خریده و رستوران و کافه رفتیم و دیگه هدیه ای برام نگرفته خب تو دوماه اپل طبیعیه در گریختن رستگاری نیست بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
خوشبختترین_دختر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 6826 خودم هم همین تو فکرم بود ... پس همینکار رو میکنم ... مرسی عزیزم🤍 خوبه 😍 در گریختن رستگاری نیست بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
shadishoon مدیر استارتر عضویت: 1392/12/01 تعداد پست: 192 خوبه 😍 مرسی عزیزم 🤍🤍🤍 غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشنتر خواهد شد.