2777
2789
عنوان

مسمومیت نوزاد

1015 بازدید | 13 پست

سلام به همه ببخشید من همش دارم سوال میکنم خیلی نگران نوزادم میشم ، راستش دختر من دو ماهشه همش از یک سینه ام شیر میخوره یه وقتا از اون یکی هم بهش میدم تا شیرش خشک نشه بعد نزدیک یک هفته امروز اومدم بهش بدم هرکاری کردم نگرفت بعد که خودم از شیرم خوردم دیدم با اینکه دوشیده بودم ازش اما ترش بود حالا نمی دونم دخترم ازش خورده یا نه ؟ به نظر شما مسموم شده ؟ علایم مسمومیت چیه؟ الان شیر خوردن خوابید بالا هم نیاورده هنوز !؟!؟

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........
وااااا مگه میشه شیر مادر فاسد بشه من تاحالا نشنیدم 

منم هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم ، یعنی هرچقدر هم توی سینه بمونه فاسد نمیشه دیگه!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نميگى يا نميخوره يا كم خورده اگه شيرتم ترش بود مياورد بالا بعدشم وقتى يك وعده از يك سينت شير ميدى وعده بعد حتما از اونيكى بده اولا اونيكى سينتم شير توليد ميكنه دوما اگه از اون شير ندى يا كم بدى يا خشك ميشه يا اندازش با اونيكى سينت فرق ميكنه قيافشون با هم فرق ميكنه

نه بابا اصلا 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

سلام عزیزم،،از هر دو طرف سینه ات یه زره امتحان کن، غیر ممکنه شیر مادر فاسد شه،حتی می مونه تا دو روز تو دمای محیط بمونه

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
مگه نميگى يا نميخوره يا كم خورده اگه شيرتم ترش بود مياورد بالا بعدشم وقتى يك وعده از يك سينت شير ميد ...

آخه اون و خیلی سخت میگیره لج می‌کنه وقتی بهش میدم هربار همین طوری می‌کنه ،اخه مطمین نیستم که خورده یا نه ولی یکم نگرانش شدم. الان بعد نیم ساعت عادی خوابیده 

سلام عزیزم،،از هر دو طرف سینه ات یه زره امتحان کن، غیر ممکنه شیر مادر فاسد شه،حتی می مونه تا دو روز ...

جدا واقعا ممنونم خیالم و راحت کردید

یک بار با شیر ب دوش کامل بدوش،بزار دوباره شیر بیاد شاید درست شه

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
آخه اون و خیلی سخت میگیره لج می‌کنه وقتی بهش میدم هربار همین طوری می‌کنه ،اخه مطمین نیستم که خورده ی ...

از بابت شيرى كه خورده نگران نباش الان كه كوچيكه يكم مقاومت ميكنه ولى از الان ميتونى عادتش بدى از دو تا سينت شير بخوره فقط يكمى بايد صبر داشته باشى 

از بابت شيرى كه خورده نگران نباش الان كه كوچيكه يكم مقاومت ميكنه ولى از الان ميتونى عادتش بدى از دو ...

درسته ممنون حتما امتحان میکنم 

ببخشیدولی چجوری طبعتون میکشه ازشیرخودتون مزه کنین  منکه شیرخودم رولباسامم میریزه چندشم میشه

منم خیلی بدم میاد ولی دیگه چون دیدم دخترم خیلی گریه کرد یکم زدم نوک زبونم بعد تف کردم.