2777
2789
عنوان

مامان خانوماى مرداد و شهريور ٩٧ بياين اينجاااا 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 236774 بازدید | 40525 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
نه والا.همونجوری که گفتی زدم تو قسمت سرچ تل.ولی میزنه نتیجه ای یافت نشد

سلام دلی جون

آیدی من HSss97@ هست تو تل گرام پیام بده هروقت آنلاین شدم برات لینک رو میفرستم

برای سلامتی‌وعاقبت‌بخیری دخترام دعا کنید
2804
راستی صدرا ۳ روز و ۳ شب تب داشت بعد از واکسن . در حالی که واکسن ۲ ماهگیش اصلا اذیت نشد تبم نمی کرد . ...

اینا همش بستگی ب کسی ک واکسن میزنه داره برای پسر من خدا خیر شبده اونقد راحت زد حتی گریه بچه در نیومد فقط ی جیغ کوچک زد

2805

خانوما چنتا سوال دارم لطفا اونایی که میدونن جواب بدن

1.فرنی بچه رو چطور درست میکنید

2.فرنی بچه رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت

3.آیا مولتی ویتامین با قطره آ.د یکی هستند؟؟؟  یا قطره آ.د فقط ویتامین آ و ویتامین د رو شامل میشه و مولتی ویتامین از اسمش که پیداست خیلی از ویتامینها رو داراست؟؟؟

4.چه نوع سرلاکی رو بهتره پایان شش ماهگی و با شروع غذای کمکی به بچه بدیم؟؟

5.شما چه نوع غذاهای دیگه ایی روپایان شش ماهگی و با شروع دادن غذای کمکی به بچه میدید؟؟

6.مسواک انگشتی لثه رو چطوری استفاده میکنید؟؟ بعد از قطره آهن باید استفاده بشه؟؟

7.روزی چند قطره مولتی ویتامین و چند قطره آهن به بچه میدید؟؟

8.بچم دو روزه شش ماهگیشو تموم کرده.میتونم تخم مرغ آب پز و پوره سیب زمینی و بیسکویت مادر بهش بدم؟؟؟

9.بیسکویت مادر حداکثر چقد در روز میتونم بهش بدم؟؟؟

2801