2777
2789
عنوان

مامان خانوماى مرداد و شهريور ٩٧ بياين اينجاااا 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 236774 بازدید | 40525 پست

دوستای گلم سر تکون نی نی خودتون رو با هم قیاس نکنین.من از هفته ۱۶ حس کردم دوستم از ۲۲.ولی جفت من خلفیه جفت دوستم قدامی.با وجود اینکه نی نی جفتمون دختره ولی دختر من اندازه یه پسر شیطنت میکنه.هر بچه ای یه جوریه.گاهی وقتا هم اصلا تکون نداره.در حد یه حس کمرنگ که بفهمم یه حرکت کوچیکی داشته.بهم گفتن الان طبیعیه

خدا خیرت بده ثمین جون  میگم این کلاس مراقبت بارداری چجوریه من میخوام برم تازه سه شنبه جلسه اول ...

من كه به نظرم مفيده، چون هم راجع به تغذيه ميگه هم بهداشت بارداري هم علائم خطر و خلاصه كلي اطالاعات ديگه كه به درد هر مادر بارداري ميخوره، كلي اطلاعات راجع به مزايا و معايب زايمان طبيعي و سزارين ميده كه راحتتر بتوني انتخاب كني، يك سري كلاسم راجع به شيردهي و مراقبت از نوزاد هست كه من تصميم دارم اون آخرا برم، البته بعضي ازين اطلاعات توي نت هست ولي خوب من كلاسو ترجيح ميدم چون آدم از تجارب ديگران هم استفاده ميكنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804
كلاسهاي عادي دو روز در هفته و صبحها هستش ولي من چون شاغلم كلاسهاي فشرده بعد از ظهرها رو ميرم

ثمین جان تهرانی؟ کجا می ری؟ من پیش خانم خیابانی ثبت نام کردم و هنوز شروع نشده کلاسها. بهتره از چه هفته ای برم؟؟

ثمین جان تهرانی؟ کجا می ری؟ من پیش خانم خیابانی ثبت نام کردم و هنوز شروع نشده کلاسها. بهتره از چه هف ...

بله من تهرانم، همين بيمارستاني كه قراره زايمان كنم برگرار ميكنه كلاسها رو

كلاسهاي عادي دو روز در هفته و صبحها هستش ولي من چون شاغلم كلاسهاي فشرده بعد از ظهرها رو ميرم

خوبه که کجا میری یه جا خصوصی؟

من دکترم برام نوشت بیمارستان به عنوان کلاسهای امادگی زایمان بعد فقط 8جلسه اس بهشون گفتم اینطوری که فایده نداره میگن بخشنامه اینطوریه 

2805
بله من تهرانم، همين بيمارستاني كه قراره زايمان كنم برگرار ميكنه كلاسها رو

من چون یه بیمارستان دولتی نزدیک خونمونه گفتم همش ماشین نشینم رفتم اینجا ولی خوب فکرشو میکنم 8جلسه الکیه هیچ فایده ای نداره

میگن ما بهتون کتاب میدیم تو خونه انجام بدید اخه جذابیت وخوبیش به دور هم بودن وانرژی مثبت گرفتنه

2801