2777
2789
نه پسر من بیداره

عادتش بدی اولاش سخته ولی عادت کنه خوبه برای مدرسه 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
انشالله دو ماه دیگه نی نیت بیاد دستت میشه هر نیم ساعت یه بار

اشکال نداره فقط بیاد کلافه شدم ازاین سنگینیو درد

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میاد به سلامتی .هر لحظه مادر شدن شیرینه

ازشیرینیش قندگرفتم😂

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
اشکال نداره فقط بیاد کلافه شدم ازاین سنگینیو درد

وای درکت میکنم چقدبدخواب میشه ادم ماهای اخر بعدم تازه اصن حق انتخاب نداری که چه مدلی بخوابی فقط باید به پهلوباشی خسته کنندس

وای درکت میکنم چقدبدخواب میشه ادم ماهای اخر بعدم تازه اصن حق انتخاب نداری که چه مدلی بخوابی فقط باید ...

وای دقیقا همه رونام حس میکنم از بغل تخت شده تازه برا پهلو‌شدن یکم نیم خیز میشم منم تو خواب فلجم کلا باکلی درد ازاینور ب اونور میشم

وای دقیقا همه رونام حس میکنم از بغل تحت شده تازه برا پهلو‌شدن یکم نیم خیز میشم منم تو خواب فلجم کلا ...

من روزی که زایمان کردم شبش که اومدم خونه مامانم گفتم فقط بذارمن به شکم بخوابم کمرموماساژبدین بخدا یه لذتی بردم ازاون طرزخوابیدنم 

من روزی که زایمان کردم شبش که اومدم خونه مامانم گفتم فقط بذارمن به شکم بخوابم کمرموماساژبدین بخدا یه ...

وووای نگو ب هرکی ک رو ب شکم میخوابه حسودیم میشه😢بین خودمونو کل سایت باشه شوهرم رو ب شکم میخوابه نو خواب هلش میدم مدلش عوض شه حسودیم میشه😂😂