2777
2789

من برم بخوابم به امید خدا رکورد بزنم ۱۲بیدارشم

🍃درشگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ  السلامـ🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات متاسفم😒😂

منم برات متاسفم با اون عکس کاربری منحرفت 

اوه اوه اوه اسم کاربریتم که منحرفه کلمه گیس نمیدونی جنس مذکر تحریک میکنه...متاسفم برات...

😂😂😉😉❤️❤️

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
من میخوام با باشگاه رفتنم خواب پسرمم تنظیم شه هنوز بیداره

نه خدایی من دخترمو بچه بود به زور عادت دادم 12 بخوابه الانم دیگه چی بشه تا 12 و نیم مهمونیم باشیم میگه بریم خونه بخوابیم دیگه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

شب خوش منم دفتم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم