2777
2789
تو خیلی از کشورا این محبتتون جریمه های سنگین نقدی داره

کشور هایی مثل استرالیا بله به پرنده ها نباید غذا داد چون تعداد حیواناتشون خیلی خیلی زیاده خودم یه سال اونجا زندگی کردم اینطور بوده که تو بالکن پر از کاکادو بوده ولی من همیشه غذا میدادم شما چرا کشورای دیگه ای مثل ارژانتین که پلیس هایی دارن مخصوص حیوانات یه اقایی توی همین کشور ارژانتین به سگش بی محبی کرد از خونه انداختتش بیرون پلیس حیوانات ارژانتین اون مرد رو انداخت زندان

اگه با این روند که غکرکنین زادوبلد زیاد میشه و نباید غذا داد پس به انسان هم نباید کمک کرد. چون انسان خیلی خیلی خطرناک تر و بی رحم تر و سنگدل تر  از هرموجودی روی زمینه

دوست عزیز حیوانات بودن ما اومدیم انقد تو هر بیابونی خونه ساختیم که ما به زندگی اونا ورود کردیم نه او ...

پس یه پس اندازم داشته باشید برای واکسن کزاز و هاری

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس یه پس اندازم داشته باشید برای واکسن کزاز و هاری

حتما داریم وقتی ۴ ۵ تومن ماهی برای حیوانات غذا میخرم واکس تو ایران پولی شه مشکلی ندارم هرچند اگر بخاطر قضیه دلار نبود واکسن تو ایران قیمتی نداشت☺️مثل دقیقا همه کشور ها

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

کشور هایی مثل استرالیا بله به پرنده ها نباید غذا داد چون تعداد حیواناتشون خیلی خیلی زیاده خودم یه سا ...

اولا که من با نگهداری حیوون تو خونه مخالفم. دوما اون سگ خودش بوده سگ خیابونی نبوده

من یدونه خوندم یه زن دیوونه داشته جلوی در مجتمع به حدود ۴۰ تا سگ و گربه غدا میداده. همسایه ها جرأت نميكنن برن بيرون انقد اونجا حيوون پر شده. 

حتما داریم وقتی ۴ ۵ تومن ماهی برای حیوانات غذا میخرم واکس تو ایران پولی شه مشکلی ندارم هرچند اگر بخا ...

🤦‍♀️مشکلی با سوراخ شدن دستت و داروهای شمیایی پشت سر هم نداری.

نرود میخ آهنین در سنگ

🤦‍♀️مشکلی با سوراخ شدن دستت و داروهای شمیایی پشت سر هم نداری.نرود میخ آهنین در سنگ

والا میخ اهنی تو شما نمیره ها جدی میفرمایید ؟ پس این همه دامپزشک که تا اخر عمرشون واکسن هاری توشونه مردن؟ 

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

اولا که من با نگهداری حیوون تو خونه مخالفم. دوما اون سگ خودش بوده سگ خیابونی نبودهمن یدونه خوندم یه ...

با منی که چندساله دانشگاه رشتم دامپزشکیه با عشق رفتم و از وقتی بدنیا اومدم عاشق حیوونا بودمو کلی حیوونو نجات دادم و هرشب غذاهایی بهترین غذاها مثل گوشت گوسفند و دمبه تازه گوسفندی با مرغ براشون میریزم و همیشه حتی تو سن یازده دوازده سالگی تو خیابونا دنبال گربه بودم که‌نجاتش بدم حرف از اینا نزن . این افکار یه ادم بی فکر مثل شماست🫶🏻

والا میخ اهنی تو شما نمیره ها جدی میفرمایید ؟ پس این همه دامپزشک که تا اخر عمرشون واکسن هاری توشونه ...

والااا من چهارساله دارم دامپزشکی میخونم این همه ازمایش انجام دادیم حتی رو موش فاضلابی هم کلی کار کردیم هیچیمون نشد دیوانن

با منی که چندساله دانشگاه رشتم دامپزشکیه با عشق رفتم و از وقتی بدنیا اومدم عاشق حیوونا بودمو کلی حیو ...

آخی آخی من چقد بی فکرم. اون قلب آخرت خوب بود🤣

🤦‍♀️مشکلی با سوراخ شدن دستت و داروهای شمیایی پشت سر هم نداری.نرود میخ آهنین در سنگ

پروفمم یه گربه بی سرپرسته که تو خیابون اومد جلوم بهش غذا بدم براش رفتم بهترین غذا رو از رستوران گرفتم کل راه همرام اومد وقتی تو از‌محبتشون چیزی حالیت نیست انقد ادعا نداشته باش🫶🏻خودش اومد بغلم خرجش یه دست شستن بود چنگالشم هیچ کاریم نکرد خیلیم مهربون و بامزه بود از این به بعد حمایتمم بیشتر میکنم امثال شما رو بسوزونم🫶🏻

والااا من چهارساله دارم دامپزشکی میخونم این همه ازمایش انجام دادیم حتی رو موش فاضلابی هم کلی کار کرد ...

بله میدونم من دوست صمیمیم دامپزشکه دیدم چقد هی واکسن و .. اینا همونایین ک میخواستن کرونا رو با طب سنتی درمان کنن واکسن نزنن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آخی آخی من چقد بی فکرم. اون قلب آخرت خوب بود🤣

اکثر مردم موافق حیوون دوستین چهارتا شما جهان سومیا دوتا حرف یاد گرفتین که کشورا جرمه غذا دادن هی تکرار میکنین😂😔توان نگهداری حیوون نداری حرف الکی میزنی

پروفمم یه گربه بی سرپرسته که تو خیابون اومد جلوم بهش غذا بدم براش رفتم بهترین غذا رو از رستوران گرفت ...

من خودم پیشیم ایدز داره با جون و دل نگهش میدارم امثال اینا از سنگن بیخیال بحث‌نکن باهاشون

من خودم پیشیم ایدز داره با جون و دل نگهش میدارم امثال اینا از سنگن بیخیال بحث‌نکن باهاشون

ای خدااا🥹ای جونممم ایدز گربه اصلا قابل انتقال به انسان نیست خداروشکر🥺منم دوتا عروس دارم هردو ایدز دارن😂🤭

روز اول که بردمشون ازمایش مشکلشونو ببینن کلی گریه کردم براشون