2777
2789
عنوان

سرطان پوست با عکس بیاین لطفا

244 بازدید | 24 پست

سلام دوستان.از الان بابت اینکه دیر پاسخ میدم معذرت میخوام(من کنکوری هستم نمیتونم زیاد انلاین بمونم)فقط یه راهنمایی میخواستم ازتون.من یه خال ساده داشتم حدود 5سال پیش از روی کنجکاوی با سوزن دستکاریش کردم ببینم توش واقعا جوهر مشکیه یا نه(👀)میدونم دور از ذهنه ولی کنجکاو بودم دیگه..الان چند سالی هست خالم برجسته تر شده و دو سه تا خال کوچکتر از کنارش در اومده(توی عکس زیاد مشخص نیست دوربینم خرابه).الان نگرانم که ملانوما باشه..تجربه ای اگه داشتین ممنون میشم بگید...و اگه متخصصی در این زمینه میشناسید تگش کنید تا راهنماییم کنه..یک دنیا ممنون از توجهتون♥

چیست دریا؟چشم پر اشک زمین!در نگاهش آرزویی ته نشین...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

:(((

عزیزم باید بری دکتر ممکنه خطرناک باشه

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

بعضی خالها خطرناکن ولی تا دست نزنی چیزی نمیشه که شما دست زدی🙂 باید سریعتر بری دکتر نمونه برداری کنن

از عدم اگاهی بود متاسفانه..

عکسو بجای اینکه اینجا بفرستی بفرست اسنپ دکتر

گفتم که دوربین گوشیم خرابه متاسفانه.حضوری باید برم دکتر

اره نوبت گرفتم..

چیزی نیست نگران نباش

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

تا نمونه برداری نشه هیچکس نمیتونه بهت قطعیت بده ک چیزی نیست منم گفتم چیزی نیست تو باور نکن تا ندادی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن